Засновник Telegram Павло Дуров уперше показав свою старшу доньку
Засновник Telegram Павло Дуров уперше показав свою старшу доньку

Засновник Telegram Павло Дуров уперше показав свою старшу доньку

Засновник месенджера Telegram Павло Дуров опублікував знімок зі своєю дочкою, написавши англійською мовою, що на фотографії його старша спадкоємиця.

– Ось моя старша дочка, яка інструктує мене, як запустити Telegram влітку 2013 року. Вона справжній мозок, що стоїть за цим, хлопці, - написав Дуров.

Скільки років доньки бізнесмен не уточнив, про молодших спадкоємців він також вважав за краще замовчати. Дуров одна із небагатьох відомих особистостей, які приховують подробиці особистого життя. До цього в ЗМІ поширювалися різні версії про кількість його шлюбів та дітей – бізнесмен їх не підтверджував та не спростовував.

До цього в соцмережах з'явилася інформація, що нібито Дуров був одружений зі своєю однокурсницею Дар'єю Бондаренкою і у пари є двоє дітей. Також росіянка Ірина Болгар стверджує, що є матір'ю трьох дітей від засновника Telegram. Наприкінці серпня жінка заявила, що Трибунал захисту дітей і дорослих ініціював розслідування, проведене органами опіки Женеви, а суд Швейцарії нібито позбавив Дурова батьківських прав.

На початку жовтня представник Дурова вперше в коментарі The New York Times (NYT) підтвердив, що його підзахисний "багато дітей". Захисник стверджував, що Дуров підтримує кожну свою дитину та виділяє на забезпечення по 10 тисяч доларів щомісяця кожному спадкоємцю. Він наголосив, що бізнесмен і Болгар ніколи не були парою, але звинуватив жінку в витратах так званих "аліментів" на особисті потреби.

  • 30 липня засновник Telegram Павло Дуров заявив, що має 100 дітей у 12 країнах світу. Бізнесмен зізнався, що став донором сперми.
  • 25 серпня в аеропорту Парижа французькі правоохоронці затримали Павла Дурова, який прибув приватним літаком з Азербайджану. Йому висунули звинувачення у шести правопорушеннях. З-під варти бізнесмена відпустили, але заборонили залишати країну.
Джерело матеріала
Згадувані персони
loader