Замінять магазинні десерти: "Мастер Шеф" рецепт смачних домашніх цукерок з кавою
Замінять магазинні десерти: "Мастер Шеф" рецепт смачних домашніх цукерок з кавою

Замінять магазинні десерти: "Мастер Шеф" рецепт смачних домашніх цукерок з кавою

Переможниця та екс-суддя шоу "Мастер Шеф" Єлизавета Глинська розповіла, як зробити солодкий та ніжний десерт будинку, який може замінити цукерки.

На думку Глинської, приготування не просто легке, а з ним можуть упоратися навіть діти, тому можна залучити їх до захоплюючого процесу.

Інгредієнти для цукерок :

  • 400 г печива
  • 200 г маскарпоне
  • 70 мл кави американо або апельсинового соку (4,5 ст. л.)
  • 20 мл чорного рому (можна замінити каву або апельсиновим соком) (4 ч. л.)
  • 80 г цукрової пудри (4 ст. л. без гірки)
  • 100 г молочного шоколаду
  • 180 мл вершків (жирністю 15-35%)
  • 40 г какао-порошку (4 ст. л. без гірки)

Приготування :

Подрібніть печиво до крихти. У мисці з'єднайте маскарпоне, цукрову пудру, теплу каву та ром, ділиться "Мастер Шеф" Глинська. Ретельно перемішайте віночком до однорідної маси. Підігрійте вершки до стану пари та додайте в них шоколад. Розмішайте до повного розчинення шоколаду, грудочок не повинно бути.

"Мастер Шеф" Глинська розповідає, додайте теплу шоколадну суміш до суміші маскарпоне з кавою. Добре перемішайте. Помалу вводіть крихту в отриману масу. Перемішайте, щоб крихта просочилася.

Накрийте масу харчовою плівкою та відправте в холодильник на 3 години. Після охолодження сформуйте кульки невеликого розміру, порадила "Мастер Шеф" Глинська.

Пропустіть какао через сито, щоб не було грудочок і обваляйте цукерки в какао-порошку.

Останні новини України:

Фантастичні тоненькі млинці з картопляного тіста: "Мастер Шеф" Глінська дала простий рецепт.

Теги за темою
Україна
Джерело матеріала
loader