Лікар визнав себе винним у смерті зірки серіалу "Друзі" Метью Перрі: це вже третій
Лікар визнав себе винним у смерті зірки серіалу "Друзі" Метью Перрі: це вже третій

Лікар визнав себе винним у смерті зірки серіалу "Друзі" Метью Перрі: це вже третій

Лікар, обвинувачений у зв'язку зі смертю зірки серіалу "Друзі" Меттью Перрі, визнав себе винним у змові з метою поширення препарату кетамін.

У середу, 2 жовтня 2024 року, доктор Марк Чавес став перед судом Лос-Анджелеса, щоб визнати свою провину. 54-річному чоловікові може загрожувати до 10 років ув'язнення. Про це повідомляє видання Sky News .

Доктор Марк Чавес, фото: Reuters

Перрі знайшли мертвим у своєму будинку в Лос-Анджелесі його помічником Кеннетом Івамасою 28 жовтня минулого року. Пізніше судмедексперт ухвалив, що основною причиною смерті став кетамін.

Згідно з судовими документами, 54-річний актор приймав препарат від шести до восьми разів на день до смерті.

Адвокат Чавеса Метью Біннінгер заявив після його першої появи в суді в серпні, що він "неймовірно кається" і "намагається зробити все можливе, щоб виправити несправедливість, яка тут сталася".

Метью Перрі, кадр з інтерв'ю

П'ятьом людям, включаючи Чавеса, висунули звинувачення у зв'язку зі смертю Перрі. Інші четверо - це Івамаса, знайомий актора на ім'я Ерік Флемінг, ще один лікар на ім'я Сальвадор Пласенсія, відомий як "лікар П", та Джасвін Сангха, яка в документах згадується як "королева кетаміну".

Івамаса визнав себе винним за одним пунктом звинувачення у змові з метою поширення кетаміну, що спричинив смерть. Він також зізнався, що неодноразово вводив Перрі кетамін без медичної підготовки, зокрема, в день його смерті.

Кеннет Івамаса. Фото: LinkedIn

Тим часом 54-річний Флемінг визнав себе винним за одним пунктом звинувачення у змові з метою поширення кетаміну та одному пункту звинувачення у поширенні кетаміну, що спричинив смерть. Вирок йому має бути ухвалено 30 жовтня.

Раніше ми повідомляли, що Моніка, Рейчел, Фібі, Рос, Джої , але без Чендлера: як зараз виглядають знамениті актори серіалу "Друзі".

Джерело матеріала
loader
loader