Цукерки ховати? Навіщо на жіночих трусиках пришивають "кишеньку", відповідь здивує всіх
Цукерки ховати? Навіщо на жіночих трусиках пришивають "кишеньку", відповідь здивує всіх

Цукерки ховати? Навіщо на жіночих трусиках пришивають "кишеньку", відповідь здивує всіх

Для всіх наших читачів, які ще не знають, що таке "фешнгік" (повернені на моді), є дуже цікава інформація про женевські трусики. Майже всі, якщо навіть не повністю всі жіночі трусики мають кишеньку. Багато хто з нас навіть не замислювався над тим, чому це кишенька, а не просто пришита частинка тканини.

Цього разу ми разом розберемося, навіщо його створили. Про це розповів один із українських модельєрів, який часто ділиться модними порадами у соціальних мережах.

Кишенька на трусах пришивається для підтримки необхідної гігієни. Білизна може бути з різноманітного матеріалу, але клаптик тканини відрізняється, а все тому, що він з натуральної бавовни. Ця кишенька захищає шкіру від контакту з матеріалом, з якого пошита решта трусиків.

"Кишенька" в жіночих трусах, скріншот: YouTube

Потрібна ціла "кишеня"?

Маленький шматочок натурального матеріалу дозволяє позбутися бактерій і подразнень шкіри в делікатному місці. Повітропроникний матеріал запобігає розвитку гінекологічного захворювання, такого як молочниця. Саме тому дуже важливо носити якісні труси, які забезпечать комфорт та зможуть запобігати розвитку шкідливої ​​мікрофлори.

Крім того, маленька вставка тканини запобігає тертю. Особливо важлива вона на трусиках із мережива, які без кишеньки було б вкрай незручно носити.

"Кишенька" в жіночих трусах, скріншот: YouTube

У вас може виникнути питання, чому ж клаптик тканини не пришивають повністю, а залишають кишеньку?!

Справа в тому, що під час пошиття неможливо всі шви зробити внутрішніми, тому з естетичних міркувань тканину пришивають лише з трьох частин, а четверта залишається непрошитою, щоб залишатися без помітного шва. Тому ця частина тканини отримала назву "кишені".

Через те, що труси та частинка тканини пошиті з різних матеріалів, то під час прання здатні по-різному розтягуватися, а саме кишенька зберігає правильну форму тканини.

Раніше повідомлялося, стилісти оголосили осінь без підборів: дербі, леопардові чоботи та байкерські черевики у тренді.

Також, класика завжди у тренді: 7 кольорів, які мають бути у твоєму гардеробі.

Джерело матеріала
loader
loader