Renault показали стильний електричний кросовер із нестандартним ГБО
Renault показали стильний електричний кросовер із нестандартним ГБО

Renault показали стильний електричний кросовер із нестандартним ГБО

Електричний кросовер Renault Embleme вирізняється стрімким обтічним дизайном. Його оснастили 218-сильним мотором, батареєю, а також водневими паливними елементами.

Опубліковано офіційні фото Renault Embleme. Концептуальний електричний кросовер невдовзі презентують на автошоу в Парижі. Про нього розповіли на офіційному сайті Renault.

Новий Renault Embleme — обтічний спортивний кросовер, який сягає 4,8 м у довжину та 1,52 м у висоту при колісній базі 2,9 м. У нього вигнутий дах, висока віконна лінія, рельєфні боковини та загострена задня частина зі спойлером. У анфас концепт нагадує моделі Renault 90-х.

Авто вирізняється стрімким дизайном
Фото: Renault

У конструкції електрокара використані легкі матеріали, тому маса вийшла невеликою – 1750 кг. Салон Renault Embleme поки тримають у секреті, зазначено лише, що встановлені камери з моніторами замість дзеркал заднього виду.

Важно Бюджетний ексклюзив: представлено особливий лімітований "Логан" (фото)

Зате частково розкрили характеристики кросовера. Електромобіль Renault Embleme отримав 218-сильний мотор і невелику батарею на 40 кВт∙год, якої хватає, аби проїхати приблизно 200 км.

Електрокар оснастили водневими паливними елементами
Фото: Renault

Для дальніх поїздок призначені паливні елементи. Запасу водню в балонах вистачить, аби подолати ще 350 км, а заправка займає всього 5 хвилин.

Примітно, що Renault Group випустить серійний спортивний електрокросовер такого розміру, проте випускатимуть його під брендом Alpine.

Також Фокус розповідав, що на автошоу в Парижі дебютує недорогий електрокросовер Renault.

Теги за темою
електромобілі
Джерело матеріала
loader
loader