Презентовано найменший і найдешевший кросовер Subaru за $11 300
Презентовано найменший і найдешевший кросовер Subaru за $11 300

Презентовано найменший і найдешевший кросовер Subaru за $11 300

Кросовер Subaru Chiffon Try сягаэ усього 3,4 м у довжину, проте має досить просторий салон. Модель пропонують із переднім або повним приводом.

У Японії презентували новий Subaru Chiffon Try. Оригінальний гібрид компактного мінівена та кросовера надходить у продаж за ціною від 1 665 000 ієн ($11 300). Про нього розповіли на офіційному сайті Subaru.

Дизайн авто став агресивнішим
Фото: Subaru

У основі авто лежить 3,4-метровий Subaru Chiffon, який належить до сегменту кей-карів – субкомпактних міських авто. Він, у свою чергу, створений на базі Daihatsu Tanto.

Важно Альтернатива кросоверу: в Києві помітили дуже нестандартний позашляховий Subaru (фото)

Позашляховий варіант Subaru Chiffon Try вирізняється особливою решіткою радіатора, масивними бамперами та пластиковим обвісом. На даху встановили рейлінги для багажника.

У салоні встановили 9-дюймовий тачскрін
Фото: Subaru

Салон Subaru Chiffon Try оздобили водостійкими матеріалами та додали яскраві вставки. Також з’явився збільшений 9-дюймовий тачскрін. Задні двері авто зсувні, а крісла другого ряду мають горизонтальне регулювання.

У оздобленні використали водостійні матеріали
Фото: Subaru

Кросовер Subaru Chiffon Try оснащений 660-кубовим бензиновим двигуном на 52 к. с. і 60 Н∙м та безступінчастим варіатором. Привід може бути переднім або повним (за доплату в $750).

До речі, на європейський ринок виходить новий Subaru Forester. Його пропонують виключно в гібридному виконанні.

Також Фокус розповідав про найменший і найдешевший електрокросовер Skoda.

Джерело матеріала
loader