Безлімітний інтернет знову за копійки: "Київстар" відновив популярну послугу
Безлімітний інтернет знову за копійки: "Київстар" відновив популярну послугу

Безлімітний інтернет знову за копійки: "Київстар" відновив популярну послугу

З 1 жовтня 2024 року мобільний оператор Київстар відновив популярну серед користувачів акцію "Щасливий день", що дозволяє абонентам активувати безлімітний Інтернет та хвилини для дзвінків у мережі за символічну плату в 1 гривню на день. Ця пропозиція створена для тих, хто забув вчасно поповнити рахунок або вичерпав пакет послуг у своєму тарифі.

"Щасливий день" дає можливість користувачам отримати безлімітний мобільний трафік та безмежні хвилини на дзвінки в мережі Київстар на цілий день, сплативши всього 1 гривню. Це рішення дозволяє уникнути незручностей, пов’язаних з обмеженнями тарифного плану або непередбаченими витратами на мобільний зв’язок.

Мобільний інтернет / фото: Freepik

Акція доступна для абонентів тарифних планів "Все разом" та для користувачів передплачених пакетів, причому активувати її можна лише один раз на тиждень, тобто до чотирьох разів на місяць. Після завершення акції, користувачі повертаються до своїх звичайних умов тарифного плану. Важливо зазначити, що акція діє тільки на території України і не доступна для абонентів IoT-тарифів.

Акцію можна активувати через мобільний додаток Київстар, за номером 222 або використовуючи USSD-запит *222#. Після цього на телефон надходить SMS із підтвердженням активації пакету послуг.

Для тих, хто часто стикається з проблемою нестачі мегабайт або хвилин, Київстар пропонує кілька тарифних планів із безлімітним мобільним трафіком, таких як:

  • "ВСЕ РАЗОМ Міць" – 200 грн/міс;
  • "СуперГіг" – 300 грн/міс;
  • "LOVE UA Рух Контракт" – 350 грн/міс;
  • "LOVE UA Успіх Контракт" – 500 грн/міс.

Нагадаємо,за мобільний зв’язок будемо платити вдвічі дорожче: ціни піднімуть усі оператори

Раніше ми розповідали, що Lifecell роздає річний запас мобільного інтернету: можна отримати до 30 вересня

Також, "Київстар" запускає новий код 077: що зміниться для абонентів

Джерело матеріала
loader
loader