"Вибухнув мені в обличчя": Брітні Спірс постраждала під час пожежі
"Вибухнув мені в обличчя": Брітні Спірс постраждала під час пожежі

"Вибухнув мені в обличчя": Брітні Спірс постраждала під час пожежі

Поп-зірка залишилася без волосся і брів через нещасний випадок.

Американська співачка Брітні Спірс продовжує потрапляти в курйозні ситуації. Після скандального розлучення з молодим чоловіком, бійки з коханцем-кримінальником і танців у напівпрозорому вбранні артистка стала жертвою нещасного випадку.

Так, за даними видання E-online, у будинку Спірс кілька місяців тому сталася пожежа через невдалу спробу розпалити камін. Зазвичай цим займаються охоронці співачки, однак цього разу вона вирішила зробити це самостійно.

Як результат - обгоріле волосся, брови, вії та обличчя Бріт. Від допомоги медиків вона відмовилася, і кілька годин намагалася впоратися з наслідками опіків самостійно.

"Я була у своїй кімнаті, запалила вогонь і раптом він вибухнув мені в обличчя... Цього разу я просто кинула все це туди, і воно влетіло мені в обличчя і спалило мої вії, брови та волосся. Це було дуже погано, але зараз усе добре", - розповіла Брітні Спірс.

Хто така Брітні Спірс?

Брітні Джин Спірс - американська поп-співачка, акторка, танцівниця, авторка пісень, володарка премії "Греммі" в категорії "Найкращий танцювальний запис", повідомляє "Вікіпедія".

Голлівуд - останні новини:

Раніше зірка "Титаніка", британська акторка Кейт Вінслет, уперше за майже три роки повномасштабної війни публічно висловилася про Україну і своє ставлення до протистояння нашої країни окупанту.

Також стала відома причина загадкової смерті зірки серіалу "Альф" - актора Бенджі Грегорі. Тіло "Брайана Таннера", наймолодшого члена кінородини, було виявлено на парковці ще в червні.

Читайте також:

Джерело матеріала
loader
loader