Удар СБУ по Воронезькій області: ЗМІ показали супутникові фото аеродрому "Борисоглєбськ"
Удар СБУ по Воронезькій області: ЗМІ показали супутникові фото аеродрому "Борисоглєбськ"

Удар СБУ по Воронезькій області: ЗМІ показали супутникові фото аеродрому "Борисоглєбськ"

На знімках можна побачити кілька нових слідів пожежі в районі злітно-посадкової смуги, проте споруди виглядають неушкодженими.

З'явилися супутникові знімки з наслідків удару українських дронів по військовому аеродрому "Борисоглєбськ" у Воронезькій області. Про це пише видання"Радіо Свобода".

Наслідки удару по Воронезькій області

За словами журналістів, перші супутникові знімки авіабази, зроблені після удару, вранці 3 жовтня.

"На них видно кілька нових слідів пожежі в районі злітно-посадкової смуги, проте споруди виглядають неушкодженими", — сказано в повідомленні.

Удар по Воронезькій області: що відомо

Раніше Фокус писав, що дрони Служби безпеки України відпрацювали по військовому аеродрому росіян "Борисоглєбськ" у Воронезькій області. У результаті вдалося вразити склади, де зберігалися керовані авіабомби противника. В ефективній операції брали участь безпілотники СБУ, Сил спеціальних операцій, а також інших Сил оборони. Співрозмовники підтвердили, що ударів вдалося завдати по складах з авіабомбами, стоянках літаків Су-35 і Су-34, а також по місцях зберігання авіаційного палива росіян у Воронезькій області. Саме звідти ЗС РФ запускають авіабомби по українській території.

Нагадаємо, 2 жовтня повідомлялося, що Україна і РФ обмінялися ударами рекордної кількості БПЛА у вересні, написали в російському медіа "Агентство". Взаємні атаки по тилових регіонах не припинялися ні на один день. Тільки Росія випустила по Україні 1331 ударний безпілотник.

Теги за темою
Україна Росія війна Збройні сили України
Джерело матеріала