Для грінок та "глазуньї" потрібно - не менше 130 грн: супермаркети оновили ціни на яйця, олію і борошно
Для грінок та "глазуньї" потрібно - не менше 130 грн: супермаркети оновили ціни на яйця, олію і борошно

Для грінок та "глазуньї" потрібно - не менше 130 грн: супермаркети оновили ціни на яйця, олію і борошно

Для всіх наших дорогих та шановних читачів, які під час походу в магазин чи на ринок уважно стежать за змінами цінників на головні продукти харчування, є одразу кілька важливих новин. Справа в тому, що великі українські мережі супермаркетів на початку жовтня змінили ціни на олію, курячі яйця та борошно.

Не секрет, що ці три продукти, саме ті продукти, які можна знайти практично у кожному будинку. Тому ціни на них є предметом інтересу багатьох українців.

Давайте разом дізнаємось завдяки даним від фахівців порталу Minfin, відрізняються ціни на ці товари на ринку та в популярних супермаркетах.

Яйца, супермаркет, фото: Знай.ua

На ринку "Столичний" ціни на основні продукти виглядають так: десяток курячих яєць категорії С1 можна придбати за ціною від 34 до 36 гривень, при цьому рекомендована ціна становить 35 гривень.

Ціни на борошно, скріншот: Minfin

Кілограм борошна "Біла Церква" від виробника Салюк коштуватиме покупцям 17,65 гривень.

Ціни на соняшникову олію, скріншот: Minfin

Ціни на яйця курячі, скріншот: Minfin

Рафінована олія "Олейна" об'ємом 0,85 літра продається за ціною 56,15 гривень.

Водночас у супермаркетах спостерігається дещо інша картина. Курячі яйця категорії С1 у середньому коштують дорожче – від 38,69 до 42,90 гривень за десяток, із середньою ціною близько 40 гривень.

Борошно пшеничне торгової марки "Хуторок" пропонується за ціною від 25,79 до 30,80 гривень за кілограм, за середньої вартості 28,30 гривень.

Щодо соняшникової олії "Олейна", її ціна в мережевих магазинах варіюється від 58,70 до 65,99 гривень за пляшку обсягом 850 мл, із середнім показником 62,62 гривні.

Раніше повідомлялося, останню заначку на їжу: в Україні новий стрибок цін на картопля, м'ясо та крупи.

Також, соняшникова та вершкове масло: ціни в супермаркетах б'ють рекорди.

Джерело матеріала
loader