Помер зірка "Міцного горішка"
Помер зірка "Міцного горішка"

Помер зірка "Міцного горішка"

Понад місяць сім'я Джона Еймоса приховувала його смерть від громадськості.

Американський актор, телесценарист і номінант на премію "Еммі" Джон Еймос помер у віці 84 років. Про це виданню Hollywood Reporter повідомив син артиста К.С. Еймос.

"Із глибоким сумом я повідомляю вам, що мій батько перейшов в інший світ. Він був людиною з найдобрішим, золотим серцем... і його любили в усьому світі. Багато фанатів вважають його своїм телевізійним батьком. Він прожив гарне життя. Його спадщина житиме в його видатних роботах на телебаченні і в кіно як актора", - свідчить офіційна заява сина актора.

За попередніми даними Джон Еймос помер від "природних причин". Смерть настала в Лос-Анджелесі 21 серпня 2024 року. Однак сім'я Еймоса вирішила не розголошувати свою трагедію одразу, щоб пережити смерть актора без сторонніх очей.

Найвідомішими кінороботами Джона Еймоса вважаються фільми "Міцний горішок 2", "Принц із Беверлі-Гіллз", "Поїздка до Америки", серіали "Вокер, техаський рейнджер" та "Добрі часи".

Що таке "Міцний горішок"?

Міцний горішок - американська кінофраншиза з Брюсом Віллісом у головній ролі. З 1988 до 2013 року вийшло 5 кінофільмів, а також комікси та відеоігри за мотивами пригод поліцейського Джона Макклейна.

Останні зіркові новини:

Раніше стало відомо, що в країні-окупанті помер автор хіта "Ягода малина" - співак В'ячеслав Добринін. Смерть артиста підтвердила його дружина. Йому було 78 років.

Також пішов із життя американський актор кіно і дубляжу, відомий своїм глибоким голосом, Джеймс Ерл Джонс, який став популярним, як голос Муфаси в мультику "Король Лев" і Дарта Вейдера в кінофраншизі "Зоряні війни".

Читайте також:

Джерело матеріала
loader