Виплати у жовтні: пенсіонерів засмутили оголошенням
Виплати у жовтні: пенсіонерів засмутили оголошенням

Виплати у жовтні: пенсіонерів засмутили оголошенням

Пенсіонери, не сподівайтеся на зміни, у жовтні нових виплат не буде. Для працюючих пенсіонерів цього місяця не заплановано жодних перерахунків пенсій.

Останнє підвищення пенсій для цієї групи відбулося навесні. Зазвичай, пенсії можуть зрости завдяки індексації або перерахункам, але в жовтні нічого з цього не станеться, згідно з інформацією від Пенсійного фонду України (ПФУ).

Пенсіонер. Фото: скрін youtube

Навесні проводився перерахунок для працюючих пенсіонерів, і це торкнулося понад 24 тисяч осіб. Так, наприклад, 19 589 пенсіонерів отримали додаткове підвищення завдяки своєму страховому стажу, і їхні виплати в середньому зросли на 86,24 грн. Інші 4 678 осіб отримали підвищення за рахунок стажу та зарплати, що призвело до збільшення пенсій в середньому на 168,65 грн.

Пенсіонер з грошима

Отже, у жовтні виплати залишаються на тому ж рівні, що й раніше. Однак можливі зміни в майбутньому. ПФУ повідомляє, що перерахунок працюючим пенсіонерам було проведено у травні цього року, оскільки страхувальники подали звіти за перший квартал 2024 року до Державного реєстру до 10 травня.

Пенсіонерка. Фото: скрін youtube

Тому, якщо у вас виникли питання щодо вашої пенсії, вам слід пам’ятати, що наразі нічого не зміниться, але завжди є надія на майбутні перерахунки.

Раніше ми повідомляли, якщо ви отримуєте менше вам недоплачують, скільки повині платити різним категоріям пенсіонерів?

Десять пенсі за раз, хто зі стареньких може отримати такі кошти- більш детально на Знай.ua.

Теги за темою
пенсії
Джерело матеріала
loader
loader