Онука королеви Єлизавети II принцеса Беатріс вдруге стане мамою
Онука королеви Єлизавети II принцеса Беатріс вдруге стане мамою

Онука королеви Єлизавети II принцеса Беатріс вдруге стане мамою

Внучка британської королеви Єлизавети II принцеса Беатріс Йоркська та її чоловік-аристократ Едоардо Мапеллі-Моцці знову стануть батьками. Про вагітність принцеси повідомили в офіційному обліковому записі королівської родини в Instagram.

- Її королівська Високість принцеса Беатріс і пан Едоардо Мапеллі Моцзі дуже раді повідомити, що вони чекають на свою другу спільну дитину на початку нового року, - йдеться в пості.

Монархові Чарльзу III та його дружині Каміллі вже повідомили про майбутнє поповнення в королівській родині і вони в захваті від цієї новини.

Для Беатріс це буде друга дитина, а для Едоардо – третя. У 2021 році у пари народилася дочка, яку назвали на честь Єлизавети II - Сієнною Елізабет. Мапеллі-Моцці також має сина Крістофера від попередніх стосунків з жінкою на ім'я Дара Гуанг.

Заручини пари відбулися у вересні 2019-го. Весільна церемонія пари була запланована на травень 2020-го, але її перенесли через пандемію коронавірусу. У липні того ж року подружжя провело скромну церемонію вінчання в сімейному колі в каплиці Усіх Святих у Віндзорі.

Беатріс Єлизавета Марія Йоркська – старша дочка Ендрю, герцога Йоркського, другого сина королеви Єлизавети II, та Сари, герцогині Йоркської. Вона восьма у черзі на трон Великобританії.

Для Беатріс це буде друга дитина, а для Едоардо – третя. Фото:.instagram.com/theroyalfamily

Теги за темою
вагітність
Джерело матеріала
loader