Путін підписав указ про призов на строкову службу 133 тисяч росіян: деталі
Путін підписав указ про призов на строкову службу 133 тисяч росіян: деталі

Путін підписав указ про призов на строкову службу 133 тисяч росіян: деталі

До армії країни-агресора планують призивати на строкову службу з 1 жовтня по 31 грудня. Тривалість служби складатиме 12 місяців.

Російський диктатор Володимир Путін підписав указ про початок офіційного призову на строкову службу в армії країни-агресора. Про це йдеться в тексті документа.

Згідно з наказом, до лав ЗС РФ буде призвано 133 тисячі строковиків у віці від 18 до 30 років, які не перебувають у запасі та підлягають призову.

В тексті указу зазначається, що всі російські солдати, матроси, сержанти та старшини, термін служби яких закінчився, також будуть звільнені з військової служби.

Пізніше представник Міноборони країни-агресора Володимир Цимлянський повідомив на брифінгу, що процес осіннього призову триватиме з 1 жовтня до 31 грудня поточного року. Загальний термін військової служби по призову для громадян РФ залишається незмінним та складає 12 місяців.

Нагадаємо, 16 вересня Фокус повідомляв, щоросійський диктатор збільшив штатну чисельність ЗС РФ. Тепер склад Міноборони країни-агресора зріс до 2 млн 389 тисяч осіб, серед них 1,5 млн військовослужбовців.

19 вересня Business Insider зазначив, що економіка РФ не здатна забезпечити збільшений штат армії. На думку експертів, зростання чисельності військовослужбовців призведе до економічного колапсу.

Теги за темою
Володимир Путін
Джерело матеріала
loader
loader