Покров Пресвятої Богородиці: дуже суворі прикмети і заборони 1 жовтня
Покров Пресвятої Богородиці: дуже суворі прикмети і заборони 1 жовтня

Покров Пресвятої Богородиці: дуже суворі прикмети і заборони 1 жовтня

Що можна робити 1 жовтня. Прикмети, які вбережуть вас від серйозних проблем.

1 жовтня церква відзначає Покрову Пресвятої Богородиці. Як повідомляє Главред, свято бере свій початок з 910 року, коли в Константинополі під час облоги міста жителі молилися у Влахернському храмі. Тоді святий Андрій Юродивий побачив видіння Пресвятої Богородиці. Вона покрила людей своїм омофором, чим захистила їх від ворога. Після цього ворог відступив, а місто було врятоване.

В Україні також відзначають День українського козацтва. Козаки вважали Богородицю своєю покровителькою. Вони молилися Богородиці перед битвами, а ікона Покрови стояла в кожному козацькому курені.

Що можна робити 1 жовтня

Що не можна робити 1 жовтня

1. Не можна 1 жовтня лихословити і лаятися з людьми. Інакше конфлікти затягнуться надовго.

2. Не можна 1 жовтня займатися фізичною роботою і навіть прибиранням. У цей день потрібно приділити час собі і відпочити.

3. Не можна 1 жовтня прибирати павутину. Інакше будинок залишиться без захисника і в сім'ю прийдуть біди.

Прикмети 1 жовтня

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал - ознайомчого характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії або абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй і нумерологія не є академічними науками, їхні положення та твердження не можна перевірити чи підтвердити науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини за ім'ям і подібного. Крім того, прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Вас також зацікавить:

Джерело матеріала
loader
loader