"Люблю тебе": вагітна Анна Кошмал показала рідкісний знімок із чоловіком
"Люблю тебе": вагітна Анна Кошмал показала рідкісний знімок із чоловіком

"Люблю тебе": вагітна Анна Кошмал показала рідкісний знімок із чоловіком

Зірка потішила шанувальників зворушливим кадром.

Українська відома акторка Анна Кошмал, яка зараз вагітна другою дитиною, показала новий знімок, на якому засвітила руку коханого.

На своїй сторінці в Instagram Кошмал опублікувала відповідне фото, де позувала з обранцем за столиком. Чоловік одягав акторці на палець каблучку з сердечком, можливо, він зробив їй такий подарунок, щоб порадувати дружину.

Анна так і не показала обличчя коханого, якого приховує від громадськості, оскільки поважає його особисті кордони, про що вона часто говорить в інтерв'ю.

"Love you", - написала Кошмал.

Анна Кошмал отримала подарунок від чоловіка
Анна Кошмал отримала подарунок від чоловіка / фото: скрін instagram.com/smorkovkina/?hl=uk

Нагадаємо, акторка вже понад сім років у шлюбі з коханим Іваном, але про нього майже нічого не відомо, пара виховує сина Михайла і зараз очікує на народження другого малюка.

Хто така Анна Кошмал?

Анна Кошмал - українська акторка театру, кіно та озвучки. Першу всеукраїнську популярність їй принесла роль Жені в серіалі "Свати". На її рахунку понад 40 ролей. Найвідоміші роботи - "Слуга народу", "Село на мільйон", "Будиночок на щастя", "Великі Вуйки", "Папік 2" тощо.

Анна Кошмал - останні новини по темі

Зазначимо, нещодавно Анна Кошмал зізналася, що публікує фото з чоловіком тільки після його дозволу. І, можливо, секрет їхнього міцного шлюбу у "відокремленості від зовнішнього світу".

А також раніше Кошмал кардинально змінила імідж - акторка з'явилася з рудим волоссям. Нова зачіска їй дуже пасувала, але, за словами Анни, чоловік не відразу впізнав її.

Вас може зацікавити:

Джерело матеріала
loader
loader