Злата Огнєвіч розповіла про 69-річного батька та його службу в ЗСУ: "Не може сидіти на місці"
Злата Огнєвіч розповіла про 69-річного батька та його службу в ЗСУ: "Не може сидіти на місці"

Злата Огнєвіч розповіла про 69-річного батька та його службу в ЗСУ: "Не може сидіти на місці"

Співачка також активно долучається до благодійності.

Українська співачка Злата Огнєвіч вперше за тривалий час розповіла про свого тата Леоніда Григоровича.

Відомо, що батько зірки служить в лавах ЗСУ як полковник медичної служби, військовий хірург. Злата каже, що бажання Леоніда Григоровича допомагати українським бійцям ніколи не згасає. І навіть у 69 років після відпусток з фронту він завжди повертається туди, де потрібен пораненим захисникам на передовій.

"Щоразу, коли батько приїздить у невеличку відпустку, то каже, що все, більше не зможе поїхати. Тут операцію вистояти молодому хірургу важко, а тут 69 років. Але після чергового відновлення каже, що знову поїде й не може сидіти на місці, склавши руки. Я кажу: "Тато, що ти, як ти?" А він відповідає: "Не дочекаєтеся". Тато молодець", - розповіла Злата в інтерв'ю "Ближче до зірок".

Сама артистка бере приклад з батька й уже тривалий час також долучається до допомоги військовим. Зокрема, дає благодійні концерти для української армії у різних куточках України. За словами Злати, попри втому, вона розуміє важливість цієї справи.

"Я почала їздити на концерти (благодійні – прим. ред.) ще до того, як це стало мейнстримом. Сплю в бусах, мрію поспати в ліжку, яке нікуди не їде. Звичайний виїзд до військових має такий вигляд: ми виїжджаємо з Києва, їдемо сотні кілометрів, даємо один концерт, потім знову переїзд, другий концерт і повертаємося додому. Але військових треба підтримувати", - наголосила виконавиця.

  • Скандал з P. Diddy: чому репера ув'язнили, жахливі звинувачення і до чого тут Бібер, Ді Капріо й інші зірки
  • 44-річна Ребел Вілсон вперше вийшла заміж: акторка зіграла розкішне весілля з коханою в Італії
  • Вагітна Анна Кошмал показалася з чоловіком і похизувалася коштовним подарунком від нього
Джерело матеріала
loader