Спеціально для відпочинку: "Мастер Шеф" дала рецепт сирної закуски для великої компанії
Спеціально для відпочинку: "Мастер Шеф" дала рецепт сирної закуски для великої компанії

Спеціально для відпочинку: "Мастер Шеф" дала рецепт сирної закуски для великої компанії

Такі сирні палички добре поєднуються із солодким чи кисло-солодким соусом, розкриваючи смак страви по-новому.

Цього разу зірка "Мастер Шеф" Тетяна Литвинова поділилася секретами приготування смачної сірчаної закуски.

Інгредієнти:

  • Сир Моцарелла – 400 г
  • Кукурудзяні пластівці – 80 г
  • Журавлина – 200 г
  • Мед – 2 ст. л.
  • Молоко – 2 ст. л.
  • Рослинна олія – 300 мл
  • Пшоняне борошно – 100 г
  • Яйця – 2 шт.

Приготування:

Наріжте сир "Моцарелла" брусочками. Перемоліть кукурудзяні пластівці на борошно за допомогою блендера. Збийте яйця з молоком, потім процідіть через сито, радить "Мастер Шеф" Литвинова.

Вмочіть сирні брусочки в яєчній суміші, потім обваляйте в кукурудзяному борошні. Повторіть процес кілька разів, щоб краще панувати.

"Мастер Шеф" Литвинова додає, викладіть паніровані брусочки на лист з пергаментним папером і залиште на 5 хвилин.

Зваріть журавлину до м'якості, розімніть і доведіть до кипіння. Подрібніть масу в блендері, процідіть через сито та додайте мед. Ретельно перемішайте.

Обсмажте сирні брусочки у великій кількості олії до золотистої скоринки. Викладіть на паперові серветки, щоб вони не розм'якли і не зіпсувалося скоринка, радить "Мастер Шеф" Литвинова.

Останні новини України:

Теги за темою
Україна
Джерело матеріала
loader