Чоловіка судили за зберігання дитячої порнографії на своєму телефоні
Чоловіка судили за зберігання дитячої порнографії на своєму телефоні

Чоловіка судили за зберігання дитячої порнографії на своєму телефоні

У Кропивницькому винесли вирок чоловікові, який завантажив та зберігав дитячу порнографію.

Про це йдеться у вироку Ленінського районного суду Кропивницького від 26 вересня.

Судили кропивничанина, не одруженого, який має на утриманні неповнолітню дитину, працевлаштованого водієм, раніше не судимого.

Розслідування встановило, що чоловік на свій телефон завантажив відеопродукцію порнографічного характеру, що містить дитячу порнографію, для подальшого перегляду.

В ході провадження суду надана угода про визнання винуватості. Обвинувачений повністю визнав свою винуватість у скоєнні інкримінованого йому кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 301-1 КК України.

Суд призначив позбавлення волі строком на три роки, з позбавленням права обіймати посади, пов`язані з роботою з дітьми строком на два роки.

Враховуючи обставини провадження, ставлення підсудного до вчиненого тощо чоловіка звільнили від відбування покарання з випробуванням із встановленням судом іспитового строку, та поклали на нього такі обов`язки: періодично з`являтися для реєстрації до уповноваженого органу з питань пробації; повідомляти уповноважений орган з питань пробації про зміну місця проживання, роботи або навчання.

На користь держави також стягнуть  витрати, пов`язані з проведенням експертиз в даному у сумі 4922 гривень.

Джерело матеріала
loader
loader