Почався цирк: як українські Трампісти намагаються відмазати кумира
Почався цирк: як українські Трампісти намагаються відмазати кумира

Почався цирк: як українські Трампісти намагаються відмазати кумира

Трамп звинувачує у всьому Україну, Байдена і Гарріс.

В Україні є чимала куча "патріотів"-трампістів. Чому в лапках? Тому що не може патріот України політично підтримувати її старого відвертого ворога Трампа . Цей заокеанський ворог у статусі президента у Білому домі може виявитись для України небезпечнішим ніж місцевий степовий пиня.

Ну що українські трампісти, вже обкакалися разом з кумиром, який відвертий путініст? І завʼязуйте в мережах придумувати різні отмазки для кримінальної фарбованої Трампа.

Він мовляв: президент Зеленський винен - він не так сказав, не там став, не туди поїхав… Саме так виглядає аргументація штабу Трампа.

Трампоботи українського розливу, ви ще трохи потримаєтесь тут за своє померанчевого чудо, і як Гагарін закінчите… Той долітався, а ви договоритесь. Бо ваш померанчевий кумір вже публічно і відверто з трибуни підтримує Путіна і всіляко виправдовує його агресію в Україні.

Трамп звинувачує у всьому Україну, Байдена і Гарріс. Також тепер Трамп дав всім зрозуміти як саме він "швидко покінчить з війною в Україні"… Припинить постачати ЗСУ зброю і примусить Україну до капітуляції.

Такий він, кумир українських трампістів. Скільки я з ними не сперечався, не доводив їм, що Трамп брудна істота… Все було марно. Але зараз я впевнений, що тепер жодний му**к цього розливу більше не зʼявиться принаймні на моїй сторінці.

Хто такий Юрій Радухін

Юрій Радухін - публіцист, політичний експерт, експерт-аналітик Інституту Національних Інтересів.

Джерело

Джерело матеріала
loader
loader