У Вовчанську ворог уночі поповнив боєприпасами мінометні розрахунки - Сили оборони
У Вовчанську ворог уночі поповнив боєприпасами мінометні розрахунки - Сили оборони

У Вовчанську ворог уночі поповнив боєприпасами мінометні розрахунки - Сили оборони

Сили оборони продовжують стримувати натиск російських окупаційних військ на Харківському напрямку. У Вовчанську вночі ворог поповнив боєприпасами мінометні розрахунки.

Як передає Укрінформ, про це в Телеграмі повідомляє пресслужба ОТУ "Харків".

«В районі населеного пункту Глибоке у зв’язку з великим ризиком вогневого ураження під час внутрішньої заміни на позиціях противник обмежив переміщення особового складу. В районі Лукʼянців противник здійснив логістичне забезпечення підрозділів 2-го мотострілецького батальйону 380 мотострілецького полку 47 танкової дивізії, застосувавши БпЛА підвищеної вантажопідйомності», - йдеться в повідомленні.

Як зазначається, в районі Стариці противник здійснює переміщення особового складу малими групами та проводить логістичне забезпечення підрозділів на передових позиціях. У Вовчанськуворог з настанням темного часу доби поповнив боєприпасами мінометні розрахунки, здійснив доставку медикаментів та продовольства.

За інформацією пресслужби, протягом минулої доби відбулося три бойових зіткнення. Російські окупанти завдали 2 авіаудари з використанням 4-х КАБів, 48 ударів дронами-камікадзе, здійснили 320 обстрілів позицій захисників України.

Сили оборони за минулу добу на Харківщині знищили 73 окупантів, 86 одиниць ОВТ, 61 укриття для особового складу, 4 місця зберігання боєприпасів та 1 пункт зберігання ПММ.

Як повідомляв Укрінформ, загальні бойові втрати російських військ в Україні з 24 лютого 2022 року по 27 вересня 2024 року становлять близько 649 тисяч 170 осіб, з них 1370 осіб - за минулу добу.

Теги за темою
війна
Джерело матеріала
loader