Полетять усі шишки: кого у жовтні чекають непередбачувані зміни у стосунках - Росс
Полетять усі шишки: кого у жовтні чекають непередбачувані зміни у стосунках - Росс

Полетять усі шишки: кого у жовтні чекають непередбачувані зміни у стосунках - Росс

Одному із знаків зодіаку буде особливо складно пройти випробування в коханні.

У жовтня 2024 року тема відносин та партнерства буде дуже актуальною, адже молодий місяць і сонячне затемнення 2 жовтня будуть на знаку Терези. Про це астролог Влад Росс розповів Главреду.

За його словами, найбільше цього місяця "діставатися" у сфері кохання буде Терезам. Росс передбачає, що у найближчий час відбудуться події, що змусять переглянути власні стосунки під іншим кутом.

"Можуть гостро встати різні проблеми, які досі були в режимі сну, а повороти долі будуть дуже непередбачуваними. Доведеться неодноразово здивуватися тому, чому ситуація складається саме так, а не інакше", - додав він.

Хто такий Влад Росс?

Влад Росс – український дипломований астролог, астрополіттехнолог. Народився в Одесі, астрологією займається з 1993 року. Консультує людей з усього світу, серед його клієнтів було і залишається чимало українських політиків та зірок шоу-бізнесу. У 1993-2000 роках навчався в московському Зороастрийському інституті Павла Глоби, пише сайт Влада Росса.

У період з 3 по 8 жовтня Венера буде гармонійною, тому в цей час переговори чи розмови будуть доречні. Також ці 6 днів жовтня будуть сприятливі для нових планів та подорожей. Однак варто бути готовим до розмов на підвищених тонах.

Дивіться відео про прогноз у сфері стосунків на жовтень від астролога Влада Росса:

У будь-якому випадку шанси на порозуміння, вирішення питань, розбір почуттів та виявлення справжніх якостей у своєму партнері є. Цей період жовтня дасть зрозуміти, як будувати стосунки надалі.

Але у жовтні будуть і несприятливі для з'ясування стосунків дні. Це 14, 15, 27 та 28 числа. Непорозуміння, конфлікти та складнощі у спілкуванні у ці дати дуже ймовірні.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал – ознайомлювального характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії чи абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй та нумерологія не є академічними науками, їх положення та твердження не можна перевірити чи довести науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини за іменем та подібного. Крім того, прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

знаки зодиака инфографика
Знаки зодіаку / Інфографіка: Главред

Інші новини, що можуть вас зацікавити:

Джерело матеріала
loader