Армія РФ готує новий штурм: у ЗСУ назвали напрямок
Армія РФ готує новий штурм: у ЗСУ назвали напрямок

Армія РФ готує новий штурм: у ЗСУ назвали напрямок

Окупанти не мають снарядного голоду.

Армія Російської Федерації перекидає техніку на поле бою у Запорізькій області. Існує тенденція загострення ситуації на лінії бойового зіткнення. Окупанти готують штурм.

Про це розповів речник оперативного угруповання військ "Таврія" Владислав Волошин в ефірі телемарафону.

З його слів, росіяни перекинули на Запорізький напрямок щонайменше 25 баггі, які можуть потенційно брати участь у штурмових діях. Волошин наголошує: спостерігається тенденція того, що на Запорізькому напрямку найближчим часом може розпочатися загострення.

"За інформацією нашої розвідки, ворог збирає особовий склад штурмових груп у районі Приютного та отримав з резервної бази зберігання автомобільного транспорту Південного військового округу РФ 25 легких автомобілів-баггі. Це говорить про те, що готуються штурмові дії", - зазначив він.

Також військовий звернув увагу на те, що армія РФ не має снарядного голоду. Крім того, кількість застосованих боєприпасів у Херсонській і Запорізькій областях залишається на колишньому рівні - до двох тисяч снарядів на добу. Окупанти не припиняють застосовувати сотні безпілотників і лише минулої доби запустили понад 350 FPV-дронів.

"Ситуація стабільна, але може ускладнитися в будь-який момент", - додав Волошин.

Нагадаємо, військовослужбовець 77-ї бригади ЗСУ Віктор Петрович заявив, щоважлива логістична дорога на Харківщині під вогневим контролем РФ.  Війська РФ значно переважають за своєю кількістю. Крім того, на цю ділянку фронту перекинули "вагнерівців".

  • Втрати армії РФ: Генштаб назвав кількість знищених окупантів
  • Вночі один російський "Шахед" залетів до Румунії - ПС
  • ЗСУ продовжили штурми в Курській області: деталі від ISW
Джерело матеріала
loader