Гарріс випереджає Трампа в Міннесоті — опитування
Гарріс випереджає Трампа в Міннесоті — опитування

Гарріс випереджає Трампа в Міннесоті — опитування

Гарріс випереджає Трампа в Міннесоті — опитування

Гарріс також має значну перевагу серед жінок — 59% проти 35% у Трампа. 

Згідно з новим опитуванням, оприлюдненим 26 вересня, підтримка віцепрезидента Гарріс у штаті Міннесота зросла порівняно з її політичним суперником, колишнім президентом Трампом. Згідно з останнім опитуванням KSTP/SurveyUSA, Гарріс випередила Трампа на 6 пунктів — 50% проти 44%, тоді як 4% не визначилися з вибором, а 2% віддали перевагу іншому кандидату в президенти, інформує The Hill.

Крім того, губернатор Міннесоти Тім Волз, якого Гарріс обрала на посаду віцепрезидента, отримав більшу підтримку у своєму штаті, ніж його колега, сенатор Джей Ді Венс, як показало опитування.

Кандидатка від Демократичної партії мала аналогічну перевагу над Трампом у Міннесоті в іншому опитуванні, оприлюдненому кількома днями раніше. Згідно з опитуванням Minnesota Star Tribune/MPR News/KARE 11 Minnesota, вона отримала 48% підтримки, тоді як Трамп — 43%.

На національному рівні Гарріс випереджає колишнього президента на 4,1%, отримуючи 49,9 % проти 45,8% в екс-президента, згідно з останніми опитуваннями The Hill/Decision Desk HQ.

Раніше ми повідомляли, що Камала Гарріс майже вдвічі (31%) випереджає свого республіканського суперника Дональда Трампа серед потенційних виборців віком 18-29 років. Про це свідчить опитування Гарвардського інституту політики.

Джерело матеріала
loader
loader