Галкін ввів суворі заборони для росіян на своїх концертах
Галкін ввів суворі заборони для росіян на своїх концертах

Галкін ввів суворі заборони для росіян на своїх концертах

Максим Галкін не став церемонитися з росіянами, які хочуть потрапити на його концерти.

Російський комік Максим Галкін, який публічно засуджує терористичне вторгнення РФ в Україну, заборонив росіянам знімати і записувати його на диктофон під час туру по США і Канаді.

Як повідомляє пропагандистський телеграм-канал Mash, за цим стежитиме посилена охорона. "Якщо сек'юріті побачать у глядача телефон, то викинуть його із залу", - пишуть пропагандисти.

Максим Галкін / інфографіка: Главред

Під час купівлі квитка (коштує від $90 до $230) людина погоджується з вимогою Галкіна не знімати і не писати звук і з можливими наслідками за порушення.

Хто такий Максим Галкін

Максим Олександрович Галкін - російський та ізраїльський артист естради, пародист, гуморист, шоумен, стендап-комік, актор, телеведучий.
У лютому 2022 року виступив проти вторгнення Росії в Україну. У березні 2022 року разом із дружиною і дітьми виїхав із РФ до Ізраїлю. 16 вересня 2022 року Мін'юст терористичної Росії заніс Галкіна до списку фізичних осіб - "іноземних агентів".

Новини шоу-бізнесу в Україні та у світі:

Максим Галкін не втрачає надії, що в РФ його виключать зі списку іноагентів і хоче знову оскаржити свій статус у країні-окупанті. Гуморист оскаржив у Верховному суді статус іноземного агента.

А також Максим Галкін виступив на фестивалі латвійської співачки Лайми Вайкуле "Рандеву". Галкін ще раз показав своє ставлення до українців, виконавши пісню "Смерека". У мережі з'явилося відео виступу артиста і варто зазначити, що Галкін уже не вперше на концертах виконує пісні українською мовою.

Вас також може зацікавити:

Джерело матеріала
loader
loader