Джонні Депп повернувся до образу капітана Джека Горобця
Джонні Депп повернувся до образу капітана Джека Горобця

Джонні Депп повернувся до образу капітана Джека Горобця

Після скандального розлучення з Ембер Герд актор відійшов від франшизи "Піратів Карибського моря". Втім, його перемога в суді робить усе більш ймовірним повернення до культової ролі.

61-річний американський актор Джонні Депп знову одягнув костюм капітана Джека Горобця, відвідавши дитячу лікарню в Іспанії. Про це пише Daily Mail.

Голлівудська зірка напередодні зʼявився в лікарні університету Доностії в Сан-Себастьяні, повернувшись у свій знаменитий образ, щоб відвідати хворих дітей.

У заяві Служби охорони здоров’я Осакідеца-Баск сказано, що Джонні Депп "балакав, грав і сміявся з дітьми".

На фото, оприлюднених в мережі, видно, як Джонні фотографувався з дітьми та колискав немовлят у відділенні педіатрії та онкології. Актор був одягнений, як його знаменитий персонаж Джек Горобець з франшизи "Пірати Карибського моря".

"Вони ділилися сміхом і анекдотами, і він допоміг їм на кілька хвилин забути про труднощі, через які вони зараз проходять", — сказано в заяві.

Джонні Депп у лікарні

"Це був подарунок, який приніс радість пацієнтам, родинам, медсестрам, лікарям і всьому персоналу, який на той час працював у відділенні", — додали представники медичного закладу, подякувавши знаменитості за такий сюрприз.

Джонні Депп у лікарні

Це не перший раз, коли Депп використовує свого героя Disney у благодійних цілях.

У 2022 році він перевдягнувся капітаном Горобцем, щоб надіслати повідомлення підтримки шанувальнику, який бореться з невиліковним серцевим захворюванням.

Нагадаємо, ходили чутки про повернення Джонні Деппа до його культової ролі Джека Горобця.

Також Фокус писав про новий роман Джонні Деппа.

Теги за темою
актор
Джерело матеріала
loader
loader