Аль Пачіно, який сильно здав, відзначив день народження своєї молодої коханої
Аль Пачіно, який сильно здав, відзначив день народження своєї молодої коханої

Аль Пачіно, який сильно здав, відзначив день народження своєї молодої коханої

Відео опублікувала сестра 30-річний подруги легендарного актора.

Голлівудський актор Аль Пачіно, у свої 84 роки, допоміг своїй дівчині, 30-річній Нур Альфаллах, відзначити її день народження, задувши свічки на триярусному святковому торті в новому відео, опублікованому в середу.

Як пише Page Six, володар премії "Оскар" широко посміхнувся, святкуючи день народження своєї набагато молодшої партнерки в кліпі, опублікованому в Instagram сестрою Нур Софією Альфаллах, який був підписаний як "День народження Нур 2024".

У каруселі також були представлені знімки з вечірки з нагоди дня народження, на якій були присутні Нур і сестра Софії Ремі, Джулія Фокс, найкраща подруга Селени Гомес Ракель Стівенс і Брюс Вілліс, а також дочка Демі Мур Скаут ЛаРю Вілліс.

Особисте життя Аль Пачіно

Попри те, що Аль Пачіно говорить про своє особисте життя мало, а частіше намагається його навіть приховати, статус голлівудського ловеласа він не втрачає навіть у своєму елегантному віці. Актор ніколи не був одруженим, і мав безліч романів - з Джилл Клейберг, Дайан Кітон, Мартою Келлер, Кетлін Квінлан, Тьюсдей Велд, Деброю Вінгер, Мішель Пфайффер, Беверлі Д'Анджело, Люсілою Сола, Яною Террант, Ліндалл Гоббс, Кім Бейсінгер та ін. У Аль Пачіно четверо дітей, які, за його словами, "найкраще, що з ним траплялося" - Джулія Марія Пачіно (1989), Антон Джеймс і Олівія Роуз Пачіно (2001), Роман Пачіно (2023).

Новини шоу-бізнесу в Україні та в світі:

Нагадаємо, американський актор Аль Пачіно і 30-річна режисерка Нур Альфаллах зустрічалися з весни 2022 року, а на початку літа 2023 року у пари народився син Роман. Артист не був до кінця впевнений у своєму батьківстві, але після ДНК-тесту і суду про опіку, в якому було врегульовано питання про догляд і виховання малюка, прийняв дитину.

Раніше нова дівчина Бреда Пітта, фітнес-тренерка Інес де Рамон, показала публічно подарунок від актора. Пара разом із листопада 2022 року, але лише нещодавно офіційно підтвердила стосунки.

Джерело матеріала
loader