Туристи не повірили своїм очам, коли знайшли одну деталь на селфі
Туристи не повірили своїм очам, коли знайшли одну деталь на селфі

Туристи не повірили своїм очам, коли знайшли одну деталь на селфі

На знімку зображено двох чоловіків та трьох жінок, які позують для кадру, а на задньому плані ще кілька людей підіймаються гірським перевалом.

Група туристів зробила моторошне відкриття, уважно роздивившись спільне селфі, зроблена під час походу в гори. Цей кадр вперше опублікували у групі "Привиди Лондона" на Facebook, де користувачі мережі публікують загадкові фото, на яких зафіксовано щось паранормальне.

Користувач, який розмістив цю фотографію, зазначив: "Друг переслав мені цей кадр від групи своїх товаришів з Чилі".

На знімку зображено двох чоловіків та трьох жінок, які позують для селфі, а на задньому плані ще кілька людей підіймаються гірським перевалом. Усе виглядає абсолютно безневинно, доки не дивитися на затемнення між двома жінками ліворуч. Там вимальовуються обличчя таємничої фігури — з носом і ротом, які можна детальніше роздивитися при збільшенні.

У кадрі можна побачити таємниче обличчя
Фото: Ghosts of London | Facebook

Цей кадр у Facebook зібрав тисячі різних реакцій. Користувачі мережі у розділі коментарів припустили, що на знімок потрапив якийсь дух або привид.

  • "У мене мурашки по шкірі. Зазвичай це означає, що у мене спрацювало шосте чуття";
  • "Як страшно побачити таке серед білого дня, що б там не було";
  • "Чудовий улов. У мене відчуття, що це злий дух. Дуже страшно. Цікаво, до кого з цих людей він прив'язаний?".

Однак далеко не всім це зображення видалось достатньо переконливим.

"Занадто чітко окреслено — видно зуби й все таке. Я просто не знаю, що й думати", — написав один з учасників обговорення. Інший додав: "Справжнє фото чи підроблене — в наші дні важко визначити, але це дійсно моторошно".

Нагадаємо, раніше Фокус писав, що інфлюенсерка Дженн Джіа побачила свого майбутнього чоловіка на старому селфі, зробленому ще у 2012 році. Цікаво, що пара познайомилась лише через 2 роки після того, як був зроблений цей кадр. Користувачі соціальних мереж вражені цим збігом. Хтось цитує пісню Тейлор Свіфт про "невидиму нитку долі", а хтось переглядає свої старі фото у пошуках другої половинки.

Крім того, група студентів коледжу, які розважалися в басейні індуїстського храму Гунданджанея (Індія), вирішили зробити групове селфі на згадку про цей день і навіть не підозрювали, що розгорталася всього за кілька метрів позаду них.

Теги за темою
фото Туризм
Джерело матеріала
loader