Трампа попередили, що Іран хоче вбити його для дестабілізації ситуації в США
Трампа попередили, що Іран хоче вбити його для дестабілізації ситуації в США

Трампа попередили, що Іран хоче вбити його для дестабілізації ситуації в США

У штабі кандидата в президента США заявили, що іранський режим боїться рішучості Трампа і "любить слабкість Камали Гарріс".

Штаб кандидата в президента США від Республіканської партії Дональда Трампа оприлюднив заяву про реальні та конкретні загрози замаху на життя політика з боку Ірану. Ці дії спрямовані на дестабілізацію ситуації в США.

Згідно з інформацією від Офісу директора Національної розвідки США, загрози з боку Ірану "зросли за останні кілька місяців". Наразі правоохоронні органи країни працюють над забезпеченням безпеки Трампа та гарантіями, що виборчий процес не зазнає впливу ззовні.

"Не робіть помилки, терористичний режим в Ірані любить слабкість Камали Гарріс і боїться сили та рішучості президента Трампа. Він не дозволить нікому зупинити себе або стати на його шляху в боротьбі за американський народ і за те, щоб зробити Америку знову великою", — сказав директор з комунікацій передвиборчої кампанії Трампа Стівен Чунг.

Кандидат в президенти США у соцмережі Truth Social також написав про "великі загрози" і додав, що іранські кроки не мали успіху, "але вони спробують знову", повідомляє Reuters.

Іран раніше заперечував звинувачення США у втручанні в американські справи. Постійне представництво Ірану при Організації Об'єднаних Націй в Нью-Йорку не відповіло на прохання про коментар, зазначають журналісти.

Нагадаємо, 13 липня Дональд Трамп був поранений під час передвиборчого мітингу у штаті Пенсільванія. 20-річний Томас Метью Крукс стріляв у політика з напівавтоматичної гвинтівки. Нападника вбила контрштурмова група Секретної служби.

7 серпня ЗМІ повідомляли про затримання 46-річного пакистанця Асіфа Мерчанта, якого підозрюють у зв’язках з Іраном та звинувачують у підготовці убивств американських політиків, включно із Дональдом Трампом.

15 вересня у Флориді поруч із Трампом сталася стрілянина. Поліція затримала 58-річного Раяна Веслі Раута, який підтримував Україну і часто критикував 45-го президента США у соцмережах.

Теги за темою
Вбивство вибори в США
Джерело матеріала
loader