Росія вдарила по Запоріжжю ракетою, постраждали 7 людей
Росія вдарила по Запоріжжю ракетою, постраждали 7 людей

Росія вдарила по Запоріжжю ракетою, постраждали 7 людей

Пізно ввечері у вівторок, 24 вересня, російська армія знову вдарила по Запоріжжю. Як повідомив голова Запорізької ОВА Іван Федоров, ворог попередньо атакував керованими авіабомбами.

- У Комунарському районі міста внаслідок російської атаки зруйновані приватні будинки. Семеро постраждалих. Троє поранених у лікарні. Четверо від госпіталізації відмовилися, - зазначив Федоров.

В цілому країна-терорист РФ протягом останньої доби завдала майже 700 ударів по Запорізькій області. Ворог понад 20 разів обстріляв Запоріжжя, Комишуваську та Кушугумську громади, в тому числі КАБами.

Від зброї ворога постраждали цивільні люди. Загинув чоловік. Поранено 27 людей. Із них 4 дитини. У лікарні знаходиться 8 людей у стані середньої важкості, в тому числі 3 дитини.

Від ударної хвилі та уламків пошкоджено щонайменше 100 багатоповерхових і 40 приватних будинків, заклади соціальної сфери, десятки автівок і гаражів. Один із ворожих ударів повністю зруйнував 2 приватні будинки. 

Удар по Запоріжжю ввечері 24 вересня. Фото: t.me/ivan_fedorov_zp

  • 24 вересня Росія вдарила по Запоріжжю КАБами.  Загинув один чоловік у Шевченківському районі. Є постраждалі. 
  • 23 вересня російська армія вдарила по Запоріжжю КАБами.  Внаслідок удару постраждала 21 людина. 94-річна та 23-річна жінки перебували у лікарні з мінно-вибуховими травмами. 
Джерело матеріала
loader
loader