Насипний чізкейк: рецепт шоколадно-сирного пирога від зірки "Мастер Шеф"
Насипний чізкейк: рецепт шоколадно-сирного пирога від зірки "Мастер Шеф"

Насипний чізкейк: рецепт шоколадно-сирного пирога від зірки "Мастер Шеф"

Шеф-кухар та екс-суддя "Мастер Шеф" Тетяна Литвинова ділиться з нами простим і смачним рецептом шоколадно-сирного пирога, який порадує усіх любителів солодкого.

Щоб приготувати насипний чізкейк вам знадобиться:

  • 200 г борошна
  • 50 г какао-порошку
  • 150 г цукру
  • 150 г холодного вершкового масла
  • 400 г кисломолочного сиру (5% жирності)
  • 2 яйця
  • 1 ст. л. сметани
  • 2 ст. л. крохмалю
  • 150 г малини (можна замінити іншими ягодами)

У великій мисці просіяти борошно і какао. Додати цукор і ретельно перемішати. Холодне вершкове масло потріть на тертці безпосередньо в суху суміш. Це зручно робити в рукавичках, щоб масло не нагрівалося від рук. Перетворіть інгредієнти на крихту.

Візьміть форму діаметром 21 см. Висипте дві третини суміші в форму, рівномірно розподіливши по дну та бортах, використовуючи стакан з плоским дном для створення рівного шару.

У блендері змішайте кисломолочний сир, яйця, сметану, крохмаль і трохи цукру. Після того як маса стане однорідною, перекладіть її в підготовлену форму.

Розкладіть малину поверх сирної маси, акуратно трохи заглибивши ягоди в начинку. Залишивши залишок крихти, висипте її поверх начинки.

Випікайте пиріг при температурі 180°C близько 40 хвилин. Після випікання дайте чізкейку охолонути, а потім поставте в холодильник на кілька годин для стабілізації.

Перед подачею прикрасьте пиріг малиновим варенням або свіжими ягодами. Насипний чізкейк готовий!

Спробуйте цей простий і смачний рецепт шоколадно-сирного пирога, і ви обов'язково захочете готувати його знову і знову!

Останні новини України:

Весь секрет у соусі: кулінар показав, як смачно приготувати картоплю.

Улюблений осінній десерт: рецепт легкого яблучного пирога з корицею.

Три топові маринади для курки: "Мастер Шеф" Хіменес-Браво поділився рецептами.

Джерело матеріала
loader
loader