Космічна битва розжарюється: Homeworld 3 отримає всі оновлення в одному великому пакеті
Космічна битва розжарюється: Homeworld 3 отримає всі оновлення в одному великому пакеті

Космічна битва розжарюється: Homeworld 3 отримає всі оновлення в одному великому пакеті

Розробники з Blackbird Interactive вирішили переглянути план оновлень для Homeworld 3. Тепер всі оновлення, включаючи безкоштовні фічі і два платні пакети флоту для режиму War Games, вийдуть відразу в листопаді, а не розтягнуться до 2025 року, як планувалося раніше.

Це спричинить великі зміни в ігровому процесі режиму сутички. Гравців чекають нові можливості для кораблів, два свіжі флоти та всі обіцяні оновлення для "Year One Pass", який багато хто заздалегідь купив.

У своїй заяві на Steam розробники пояснили, що вирішили об'єднати всі випуски контенту в один, щоб зосередити ресурси та надати гравцям якісніший ігровий досвід.

Homeworld 3 / фото: скриншот Youtube

Щодо безкоштовних оновлень, вони будуть досить значними. Приміром, кораблі в режимі Skirmish зможуть здійснювати гіперстрибки – культовий спосіб переміщення великих суден у серії Homeworld, на який багато хто так чекав у новій частині. Також з'являться нові технології для підтримки блокування таких стрибків.

Гра стане трохи повільніше: збір ресурсів сповільниться, а юніти для видобутку стануть дорожчими, що зробить їх більш ризикованою та значущою інвестицією. Дерево технологій стане більш лінійним, вимагаючи більше зусиль для розблокування юнітів та досліджень.

Також з'являться класичні фракції з Homeworld 1 і 2 – Taiidan і Kiith Somtaaw, які додадуть різноманітності в режим War Games.

Думки гравців щодо таких змін розійшлися: деякі радіє нововведенням, інші бояться, що після листопада Blackbird припинить підтримку гри.

Раніше стало відомо про те, що моддери запрошують у Witcher 3 підзаробити ще "грошей": випустили 15 нових квестів

Круто, але не всі відразу: розробники зізналися, що буде в оновленнях S․T․A․L․K․E․R․ 2

Читайте також: Tiny Tina's Wonderlands може отримати повноцінне продовження

Джерело матеріала
loader
loader