Надя Дорофєєва розповіла, як над автобусом її команди збивали дрон
Надя Дорофєєва розповіла, як над автобусом її команди збивали дрон

Надя Дорофєєва розповіла, як над автобусом її команди збивали дрон

Співачка Надя Дорофєєва (DOROFEEVA) зізналася, що перед початком гастролей Україною тепер просить турменеджера дізнаватися, які поруч із місцем, де має відбутися концерт, є укриття. Зірка ретельно підходить до питання безпеки та ховається під час тривоги після того, як одного разу під час всеукраїнського туру їй та команді здалося, що їхній автобус обстрілюють. Як пізніше з'ясувалося, на той момент над їхніми авто ППО намагалася збити дрон. Про це співачка розповіла в інтерв'ю ELLE.

- Завжди прошу свого турменеджера дізнатися про укриття поруч із місцем концерту, адже я та людина, яка ходить до бомбосховища - мені психологічно так легше. Особливо після епізоду, коли ми з командою під час нічного переїзду прокинулися з відчуттям, що наш автобус обстрілюють. Виявилося, що в той момент прямо над нами збивали дрон. Я дуже сильно злякалася, впала на підлогу. Для мене це був великий стрес. Після того залишився страх, але усвідомлення своєї артистичної місії - дарувати людям емоції, які надалі допоможуть їм відчувати нормальне життя, - усе це нівелює, - поділилася Надя.

Дорофєєва також готується до турів фізично. За її словами, за півтора місяця до найближчих концертів вона почала ходити на тренування для відновлення колін, бо має певні проблеми. Оскільки у новому турі співачка вперше за три роки виступить на підборах, їй потрібно було зміцнити ноги.

Осінній тур DOROFEEVA Україною розпочався 4 вересня у Чернівцях, а завершиться він 22 листопада великим сольним шоу у Палаці спорту у Києві.

На початку вересня після виступу зірки у Червонограді Львівської області група її фанатів вчинила бійку з невідомих причин. Тоді охороні довелося вистрілити у небо, оскільки на локації концерту шанувальники співачки почали незаконно перелазити через паркан. Сама Надя заявила, що ніякого відношення до бійки не має, але разом із командою чула звуки пострілів зі своєї гримерки.



Джерело матеріала
loader