У армії рф велика проблема: військовий експерт розповів про ситуацію на східному фронті
У армії рф велика проблема: військовий експерт розповів про ситуацію на східному фронті

У армії рф велика проблема: військовий експерт розповів про ситуацію на східному фронті

Для наступу на Покровському напрямку у російських окупантів є один серйозний проблематичний момент – місто Селидове, яке зараз добре тримає оборону.

Якщо росіяни не зможуть взяти Селидове під свій контроль, вони не зможуть розпочати наступальні дії на Покровськ, це дуже серйозна перепона. Про це розповів військово-політичний оглядач групи "Інформаційний спротив" Олександр Коваленко розповів в етері "Прямого".

За словами експерта, поки росіяни навіть не змогли прорватися в Селидове та закріпитися в міських умовах, вони знаходяться на околицях.

"Ідеально сформовані рубежі оборони, і наші бійці повністю володіють інформацією щодо рельєфно-ландшафтних особливостей регіону, саме цієї локації, і вони ідеально просто зараз тримають саме цей населений пункт під своїм контролем, відбиваючи серйозні такі навали з боку росіян, особливо зі східного напрямку", – заявив Олександр Коваленко.

Раніше координатор групи "Інформаційний спротив" Костянтин Машовець розповів, що досить загрозливою для підрозділів Сил оборони України може бути ситуація між Селидовим і Гірником. Там, якщо противник продовжить просування на цьому напрямку, це може мати катастрофічні наслідки для всього флангу нашого угруповання, яке оперує на південний схід від Покровська.

Останні новини України:

Контрнаступ рф у Курській області: військовий розповів, як змінилася ситуація.

На прикладі Авдіївки та Бахмута: військовий експерт пояснив, що означатиме втрата Покровська.

Загроза наступу на Дніпропетровщину: експерт розповів, чого чекати в разі захоплення Покровська.

Теги за темою
Україна Росія
Джерело матеріала
loader
loader