Новий план перелому на фронті: експерт розповів, як можна різко послабити армію рф
Новий план перелому на фронті: експерт розповів, як можна різко послабити армію рф

Новий план перелому на фронті: експерт розповів, як можна різко послабити армію рф

Важливо максимально знищити російські арсенали в найкоротші терміни, щоб досягти періоду затишшя на фронті.

Це дозволить противнику залишитись без артилерійських боєприпасів та дасть Україні можливість зміцнити свої позиції. Про це розповів полковник запасу ЗСУ, колишній офіцер Генштабу та військовий експерт Олег Жданов.

Жданов зазначив, що для ефективного зниження військового потенціалу окупантів необхідно провести серію атак на ключові арсенали.

"У нас недостатньо засобів ураження, і ми не виробляємо дронів у достатній кількості, щоб охопити всі цілі. Тому для досягнення максимального ефекту нам потрібно послідовно атакувати основні російські арсенали, відомі нам", - сказав він.

Також він додав, що потрібно вразити всі арсенали, які знаходяться в зоні досяжності наших дронів, і завдавати ударів регулярно. Це значно послабить російську армію, оскільки час, необхідне доставки боєприпасів з віддалених регіонів, створить дефіцит снарядів.

Військовий експерт нагадав, що після того, як ЗСУ зайняли частину території Росії, генштаб противника почав гасити пожежу, кидаючи туди терміновиків, Росгвардію, "Ахмат", який десь заблукав, але ми продовжили просування.

Після цього, за словами експерта, настав другий етап – окупанти зрозуміли, що без регулярних частин із бойовим досвідом не зупинити Україну.

Останні новини України:

Контрнаступ Росії в Курській області: військовий розповів, як змінилася ситуація.

На прикладі Авдіївки та Бахмута: військовий експерт пояснив, що означатиме втрата Покровська.

Загроза наступу на Дніпропетровщину: експерт розповів, чого чекати у разі захоплення Покровська.

Джерело матеріала
loader
loader