Навроцька розповіла, чому не хоче дітей і не наважується вийти заміж
Навроцька розповіла, чому не хоче дітей і не наважується вийти заміж

Навроцька розповіла, чому не хоче дітей і не наважується вийти заміж

Український дизайнер, режисер та письменниця Ольга Навроцька зізналася, чому після 15 років стосунків не наважується пов'язати себе узами шлюбу з коханим, Олегом "Фаготом" Михайлютою. В інтерв'ю Аліні Доротюк Навроцька зазначила, що не надає такої важливості цій процедурі. Раніше вона вже була одружена і сьогодні їй комфортно в тому статусі, в якому вона перебуває.

- Від чоловіка це звучить як відмазка, але я теж не бачу в цьому якоїсь такої важливості. У мене вже була біла сукня, весілля саме у мене вже було. Мені здається, що це вже навіть трохи атавізм так хотіти цього. Хоча я із задоволенням дивлюся, як люди одружуються, я можу пустити сльозу на весіллі, обожнюю хепі-енди, але я не вважаю це таким важливим у стосунках. Я ще вважаю, що коли ви не одружені, то є якась свобода внутрішня. Мені здається, що ти можеш у шлюбі втратити цю свободу. Нас із Фаготом колись дуже хотіли зняти на обкладинку журналу Viva, а я дивилася на пари, яких знімали, і потім вони розпадалися. Ось навіщо це робити? Ну якісь такі ось свої забубони. Мені комфортно у тому стані, в якому я є. Особливо зараз, коли починаються такі потрясіння, які ми зараз мешкаємо, це все я вважаю неважливим, – розповіла Ольга.

Навроцька також пояснила свою позицію щодо дітей. За словами режисера, вона не готова заводити малюка, бо не хоче брати на себе таку відповідальність у сьогоднішніх реаліях.

- Ми [намагалися завести дитину], але були проблеми зі здоров'ям і цього не сталося. Я зрозуміла, що я не маю такого натхнення, щоб докладати стільки зусиль, щоб це зробити. Я гадаю, що це така моя дитяча позиція. Я не хочу брати на себе таку величезну відповідальність, відчувати стільки болю за іншу людину. Може це моя емпатія, моя дитяча частина позиція, але я розумію, що я тупо не можу і не хочу. Коли війна почалася, я зрозуміла, що ми насправді живемо у пеклі. Воно, звичайно, класне, гарне, але це пекло. Якщо вірити, що душа приходить сюди щось відпрацювати, це так і є. Я не допускаю поки що думки про усиновлення або взяти з притулку тварину.

Водночас Навроцька підтримує гарне спілкування із сином Олега Михайлюти від його попередніх стосунків.

– Микита (син Олега Михайлюти – Авт.) зараз підріс. Він такий класний. Ми не дуже часто бачимося, але коли виходить - мені вже є про що з ним поговорити. Ми з ним не прямі близькі друзі, але у нас класне спілкування при зустрічі. Я в захваті, як він формулює речення. Діти це чудово. Я їх розумію. Я сама написала дитячу казку. Я можу з ними спілкуватись, – уточнила Навроцька.

Учасник групи ТНМК Фагот та Ольга Навроцька познайомилися, коли артист зустрічався із журналісткою Анастасією Будкіною. Фагот пішов до Навроцької, навіть попри вагітність Анастасії. 18 серпня 2010 року журналістка народила сина Микиту. Фагот спілкується з хлопчиком та бере участь у його вихованні.

Навроцька розповіла, чому не хоче дітей і не наважується вийти заміж - Фото 1
Теги за темою
Діти
Джерело матеріала
loader
loader