"Друг на деякий час": чоловік заробляє сотні доларів на день нічого не роблячи
"Друг на деякий час": чоловік заробляє сотні доларів на день нічого не роблячи

"Друг на деякий час": чоловік заробляє сотні доларів на день нічого не роблячи

Сьодзі Морімото встиг стати культовою фігурою, надихнувши людей на створення телесеріалу та коміксу. Чоловік, який працює "другом на час", став популярним у соцмережах.

Авантюрист Дрю Бінскі, який мандрує світом, найняв Сьодзі Морімото з Японії, щоб той "нічого не робив" разом із ним. Чоловік працює як "друг на час" приблизно за 100 доларів за кілька годин. Про це блогер розповів в одному зі своїх останніх відео на YouTube.

Японець встиг стати культовою фігурою, надихнувши людей на створення телесеріалу і коміксу.

Дрю Бінскі вирушив до Токіо, щоб зустрітися з Сьодзі, і через перекладача розпитав його про деяких з його найдивніших клієнтів. 40-річний "майстер дружби" розповів, що, хоча він рідко відмовляє клієнтам у їхніх проханнях, він був стурбований, коли одна жінка найняла його, щоб просто подивитися, як вона їсть папір.

Сьодзі, відомий у народі як "хлопець, який нічого не робить", заробляє на своїй незвичній роботі близько 80 тисяч доларів на рік і каже, що йому вдається приймати в середньому по три-чотири клієнти на день. За його словами, робота дуже різноманітна — іноді це просто похід на обід із кимось, але в інших клієнтів бувають і більш дивні запити. Одного разу його попросили поспостерігати за тим, як дружина шукає секретний профіль свого чоловіка на сайтах знайомств.

"Вона кричала кожні 10 хвилин або близько того. У якийсь момент вона припустилася помилки в додатку, натиснувши "мені подобається" на чоловіка, якого хотіла пропустити. Вона дивилася в стелю і виглядала дуже засмученою", — згадує він.

Седзі не говорить англійською, але іноді його наймають британські та американські туристи
Фото: Drew Binsky/Youtube

Сьодзі не розмовляє англійською, але іноді його наймають британські та американські туристи, які просять його прикинутися, що їх розуміють.

"Він перший, хто почав цим займатися, і після нього було багато людей, які намагалися робити це так само, як він, але він єдиний, хто заробляє гроші на цій роботі", — пояснив перекладач Дрю.

"Друг на час" зазначив, що є кілька прохань, від яких він регулярно відмовляється. Чоловік відмовляється надавати інтимні послуги своїм клієнтами та ходити з ними на поп-концерти. Сьодзі зазначив, що йому дуже подобається його робота і каже, що попит на його послуги не падає.

"В Японії є термін "хікікоморі", який позначає людей, які йдуть від світу та ізолюються вдома через самотність і соціальну тривогу. Для таких людей наявність такої людини, як Сьодзі, якій платять за те, щоб вона була вашим другом, може здатися вирішенням проблеми", — додав блогер.

Раніше Фокус повідомляв, що туристка безкоштовно жила 2 місяці на райському острові. Сірірат Ненсевич поділилася досвідом своєї незвичайної подорожі. Дівчина знайшла не складну роботу, яка надавала їй безкоштовне житло на острові. Більшу частину часу вона лежала на гамаку і гуляла пляжем.

Також стало відомо, що хлопець зробив своє перше тату і шокував соцмережі. Татуювальник Хаві став популярним у соцмережах завдяки своїм дивовижним роботам. Однак один із його останніх постів викликав подив серед його шанувальників.

Теги за темою
Гроші Японія
Джерело матеріала
loader
loader