Дочка актора Джеймі Фокса вийшла заміж
Дочка актора Джеймі Фокса вийшла заміж

Дочка актора Джеймі Фокса вийшла заміж

Дочка зірки фільму "Джанго вільний" Джеймі Фокса актриса та модель Корінн Фокс вийшла заміж за коханого Джозефа Гутена після п'яти років стосунків. Свято пари відбулося у Лос-Анджелесі у суботу, 21 вересня. Кадри з церемонії опублікувала в соцмережах близька подруга сім'ї Гарсель Бове, проте згодом видалила їх.

Спадкоємиця артиста йшла під вінець у сукні з багатоярусною асиметричною спідницею з квітковим візерунком, яка підкреслювала її стрункі ноги. До вівтаря наречену вів батько, ледве стримуючи сльози. У соцмережі також потрапили кадри, де Фокс танцює разом із дочкою.

Обранець дівчини родом із Барлетта, Теннессі, але багато років живе у Лос-Анджелесі. Він – письменник та режисер. Пара познайомилася під час навчання в Університеті Південної Каліфорнії, де Корін отримала диплом зі зв'язків з громадськістю, а Джозеф - з кіно і телевиробництва.

Корін - старша дочка Джеймі Фокса. Оскароносний артист також має 15-річну спадкоємницю від стосунків з телеведучою ВПС Конні Клайн.

Фокс відома за ролями у фільмах "Синя безодня", серіалах "Лялечки" та "Солодкі та порочні".

До вівтаря наречену вів батько, ледве стримуючи сльози. Фото: instagram.com/garcelle

Урочистість пари відбулася у Лос-Анджелесі у суботу, 21 вересня. Фото: instagram.com/garcelle

Кадри з церемонії опублікувала в соцмережах близька подруга сім'ї Гарсель Бове, проте згодом видалила їх. Фото: instagram.com/garcelle

Джерело матеріала
loader