Росіяни вночі випустили по Україні дві ракети та 80 дронів
Росіяни вночі випустили по Україні дві ракети та 80 дронів

Росіяни вночі випустили по Україні дві ракети та 80 дронів

Російська армія в ніч на 22 вересня атакувала Україну, випустивши дві керовані авіаційні ракети Х-59/69 з повітряного простору тимчасово окупованої Луганської області та запустивши 80 ударних дронів «Shahed» з території Росії, Єйська та Курська. Про це повідомили у пресслужбі Повітряних сил ЗСУ.

- Протиповітряна оборона спрацювала у Хмельницькій, Вінницькій, Черкаській, Кіровоградській, Житомирській, Київській, Сумській, Полтавській, Херсонській та Миколаївській областях. Перемога наближається!, - йдеться у повідомленні.

На захист від повітряної атаки було залучено українські сили оборони, включаючи авіацію, зенітні ракетні війська, мобільні вогневі групи та підрозділи радіоелектронної боротьби. У ході протиповітряного бою було знищено 71 ударний дрон, а ще шість безпілотників було втрачено через дії РЕБ.

  • 21 вересня Україна зазнала атаки з боку російської армії. Ворог випустив по нашій країні 9 ракет різних типів та 16 ударних безпілотників.
  • 21 вересня росіяни вдарили ракетою по Кривому Розі Дніпропетровської області у ніч проти 21 вересня. В результаті загинули троє людей, серед яких - дитина. Жертвами РФ стали 12-річний хлопчик та його бабуся.
  • 22 вересня Харків зазнав чергової атаки. У ніч на 22 вересня російська армія скинула на багатоповерховий житловий будинок авіабомбу, внаслідок чого поранено 21 особу. Серед постраждалих – троє дітей.
Теги за темою
Обстріл
Джерело матеріала
loader