Гороскоп Таро на тиждень з 23 по 29 вересня: Овнам - сюрприз, Тельцю - зустріч
Гороскоп Таро на тиждень з 23 по 29 вересня: Овнам - сюрприз, Тельцю - зустріч

Гороскоп Таро на тиждень з 23 по 29 вересня: Овнам - сюрприз, Тельцю - зустріч

Карти цього тижня приготували сюрпризи деяким знакам зодіаку.

Гороскоп Таро на тиждень з 23 по 29 вересня прокладе ваш шлях до ключових подій та емоційних відкриттів. Розкрийте потенціал свого знака зодіаку за допомогою стародавньої мудрості Таро і готуйтеся до захопливої подорожі через передбачення і символізм карт.

Гороскоп Таро на тиждень - Овен

Чиясь наполегливість у вирішенні важливого питання виявиться сприятливою. Усе, у що ви залучені, найімовірніше, принесе вам гарний дохід. Ті, хто грає на біржі, найімовірніше, розбагатіють.

Можливий подарунок від людини, з якою ви швидкоплинно знайомі. Для декого не є винятком обрання до місцевого органу або клубу. Закохані, найімовірніше, проведуть насичений тиждень у товаристві одне одного. Можлива організація вечірки вдома.

Гороскоп Таро на тиждень - Телець

Зустріч із кимось може пробудити у вашому серці романтичні почуття! Це найкращий час, щоб дати зрозуміти коханій людині про свої наміри. Нові закохані, ймовірно, з нетерпінням чекатимуть зустрічі один з одним.

Порожня нерухомість може бути здана в оренду набагато дешевше, ніж ви очікували. Ви зможете придушити будь-які суперечки за спиною на соціальному фронті. Передбачається грошовий прибуток. Професійне підприємство, найімовірніше, принесе благодатні результати.

Гороскоп Таро на тиждень - Близнюки

Сприятливий поворот подій, імовірно, підвищить ваш престиж на професійному фронті. Ваші знання і досвід будуть затребувані на роботі. Удома вам доведеться стежити за порядком. Добра порада допоможе вам вибрати найбільш вигідні варіанти інвестування.

Гра на біржі, найімовірніше, принесе вам великі гроші. Ви проявите ініціативу й організуєте світський раут, просто щоб оновити контакти. Час, проведений із друзями, виявиться найприємнішим.

Гороскоп Таро на тиждень - Рак

Ваша прозорливість і аналітичні здібності дозволять вам бути на крок попереду конкурентів на робочому місці. На декого чекає багатство, отримане у спадок. У цей період може стати важливим стежити за всіма важливими питаннями, пов'язаними з навчанням.

Тим, хто почувається не у своїй тарілці, необхідно виділити час для повноцінного відпочинку. Любовне життя видається задовільним. Поїздка за місто обіцяє дати поштовх вашій кар'єрі. Сім'я, найімовірніше, буде прихильною до тих рішень, які ви плануєте для себе.

Гороскоп Таро на тиждень - Лев

Поточні події на професійному фронті будуть вам цікаві. Чиїсь пропозиції в академічній сфері можуть створити диво. Працівники маркетингу можуть знайти цей період продуктивним, оскільки досягнення цілей не становитиме труднощів.

Популярність на соціальному фронті вам забезпечена, оскільки ви будете прагнути познайомитися з людьми. Сімейне життя протікає гладко і принесе задоволення. Частота зустрічей із коханими, ймовірно, зросте, оскільки зв'язки зміцняться.

Гороскоп Таро на тиждень - Діва

Велика ймовірність зустріти людину, з якою ви не бачилися вже багато років. Удача благоволить вам, оскільки все, що ви робите, виявляється правильним! На роботі на вас чекає похвала за щось зроблене. У фінансовому плані ви, найімовірніше, опинитеся на правильному шляху.

На вас чекає ремонт будинку. Ви зможете зібрати гроші на ремонт і оновлення. Цікава людина обіцяє зробити вашу подорож захопливою. Очікуйте, що сім'я буде повністю підтримувати вас.

Гороскоп Таро на тиждень - Терези

Ви опинитеся у вигідному становищі на академічному фронті. Побачивши нові місця і познайомившись із різними людьми, ви, найімовірніше, відчуєте себе багатшими. Якщо ви шукаєте справжнє кохання, не шукайте далі - вона або він поруч із вами і чекає, коли ви його знайдете!

Ймовірно, хтось почне будівництво будинку. У соціальному плані ви, як і раніше, повністю залучені в процес і насолоджуєтеся кожним його шматочком. Вам випаде можливість примножити гроші.

Гороскоп Таро на тиждень - Скорпіон

У професійній сфері все буде йти за планом. Любителі подорожей можуть отримати шанс відвідати якесь екзотичне місце. Знята з плечей ноша принесе велике полегшення.

Якщо ви задумали скинути зайві кілограми, то зірки цілком узгоджуються з вашими планами. Хтось, хто претендує на частку у вашій власності, не зможе домогтися свого. Інновації в роботі, які ви зараз розробляєте, будуть високо оцінені.

Гороскоп Таро на тиждень - Стрілець

Ваші знання і досвід будуть затребувані на роботі. Удома вам доведеться стежити за порядком. Хороша порада допоможе вам вибрати найвигідніші варіанти інвестицій. Делегування додаткової роботи, найімовірніше, залишить вам багато вільного часу на роботі.

Поліпшується здоров'я старшого члена сім'ї. Для декого не виключено поповнення і без того здорового банківського балансу. У питаннях здоров'я вам не буде рівних, і ви продовжите свої зусилля з досягнення повної фізичної форми.

Гороскоп Таро на тиждень - Козеріг

На вас чекає метушливий час, але ви отримаєте від нього задоволення. Деякі з вас мають намір розширити коло своїх друзів. Злагоджена робота в команді може допомогти скоротити час на виконання важливого проєкту на роботі.

Ті, хто навчається у вищих навчальних закладах, можуть зіткнутися з конкурентним середовищем, але ви впораєтеся. Вас турбуватиме гарне здоров'я. Деякі позитивні вказівки, що стосуються просування по службі, скрасять професійний фронт.

Гороскоп Таро на тиждень - Водолій

Перегляньте свій підхід до кар'єри, щоб повною мірою скористатися перевагами. Вашу компетентність, найімовірніше, буде визнано на роботі. Своєчасне вирішення сімейного питання позбавить вас багатьох турбот згодом.

Ті, хто грає на акції або робить ставки, можуть обпалити пальці на фінансовому фронті. Ви обов'язково вирушите у відпустку в якесь екзотичне місце й отримаєте від душі задоволення! Вам вдасться регулярно займатися щоденними тренуваннями й отримати користь для здоров'я.

Гороскоп Таро на тиждень - Риби

Це час, коли ви можете розслабитися і розслабитися на домашньому фронті. Сімейна дитина, найімовірніше, досягне успіху і змусить вас пишатися. Не можна відкидати ймовірність того, що ви закохаєтесь у когось, у кого ви закохані.

Вашу мету на професійному фронті, найімовірніше, буде досягнуто. Деякі довгострокові інвестиції можуть виявитися вигідними. Ті, хто у формі, зможуть залишити свій слід. Ви можете взяти на себе ініціативу відвідування іногороднього родича. Для деяких цілком імовірно, що ви вирушите в паломництво.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал - ознайомчого характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії або абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй і нумерологія не є академічними науками, їхні положення та твердження не можна перевірити чи підтвердити науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини за ім'ям і подібного. Крім того, прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Джерело.

Читайте також:

Джерело матеріала
loader