Відома українська акторка вперше розсекретила новий роман і відреагувала на чутки про вагітність
Відома українська акторка вперше розсекретила новий роман і відреагувала на чутки про вагітність

Відома українська акторка вперше розсекретила новий роман і відреагувала на чутки про вагітність

Зірка серіалу "Ворон та Воробйов" розповіла про свого обранця.

Українська акторка Таїсія-Оксана Щурук, яка зіграла головну роль в комедійному детективі "Ворон та Воробйов" на телеканалі 2+2, вперше за тривалий час поділилася подробицями особистого життя.

Так, знаменитість розповіла, що її серце вже зайняте та наповнене щастям і коханням. Проте Щурук не планує показувати обранця, бо переконана, що щастя любить тишу.

"Можу сказати одне – я щаслива! І наразі це все, що я хотіла б сказати про свої стосунки. Ми з коханим прийняли рішення, що будемо оберігати нашу любов від сторонніх очей, бо на власному досвіді переконалися, що "щастя любить тишу", - розповіла Таїсія-Оксана в інтерв'ю "Viva!".

Окрім того, зірка свого часу в Instagram публікувала фото з двома смужками на тесті на вагітність. Тож, Щурук розставила усі крапки над "і" та зізналася, що насправді не вагітна, а позитивному результату посприяли жіночі аспекти здоров'я. І додала, що у майбутньому такі особисті теми не робитиме публічними.

"Я мала необережність поділитися дуже особистими, навіть інтимними подробицями свого життя. Тоді я прийняла для себе рішення бути відкритою зі своєю аудиторією, але крім хороших коментарів отримала й чимало негативу в особистих повідомленнях. Тому вирішила більше не публікувати подробиці приватного життя, залишити їх за кадром. Можу зазначити, що я не вагітна. Все решта – мої особисті жіночі справи, над якими я працюю з лікарями і не маю наміру виносити на загал", - пояснила акторка.

  • Помер актор "Ліги сміху" Юрій Рябченко
  • Світлана Білоножко висловилася про ставлення до невістки та захоплення 16-річної онуки
  • Майкл Дуглас зізнався, як змінив свою думку про Україну після приїзду до Києва: "Не такого очікував"
Джерело матеріала
loader
loader