Росія заявила про атаку сотні БПЛА, у кількох регіонах палають склади з боєприпасами
Росія заявила про атаку сотні БПЛА, у кількох регіонах палають склади з боєприпасами

Росія заявила про атаку сотні БПЛА, у кількох регіонах палають склади з боєприпасами

Росіяни в ніч на 21 вересня чули сильні вибухи, після яких у Тверській області почалася масштабна пожежа. У Міністерстві оборони країни поскаржилися на атаку понад сотню безпілотників.

- 53 БпЛА перехоплено та знищено над територією Брянської області, 18 – над територією Краснодарського краю, 5 – над територією Калузької області, по 3 БпЛА над територіями Тверської та Білгородської областей, по одному БпЛА над територіями Смоленської, Курської, - йдеться у повідомленні.

Губернатор Краснодарського краю РФ Веніамін Кондратьєв повідомив, про пожежу та детонацію "вибухонебезпечних предметів" У Тихорецькому районі після нібито "атаки" БПЛА. У селищі розпочалася евакуація населення. За даними Telegram-каналу "Astra", пожежа сталася на складі з боєприпасами у селищі Кам'яний Тихорецького району на території в/ч 57229-41.

Тим часом російські ЗМІ пишуть про вибухи, які пролунали у селищі Жовтневий Тверської області РФ. Зазначається, що на 23 військовому арсеналі Головного ракетно-артилерійського управління Міністерства оборони Росії почалася детонація боєприпасів. Йдеться про склад, який знаходиться за 16 км від знищеного напередодні 107-го арсеналу у селищі Торопець.

  • 10 вересня російська влада заявила про масовану атаку БпЛА. Повітряна тривога оголошувалась у семи областях РФ та Москві.
  • 18 вересня місто Торопець Тверської області Росії атакували дрони, потрапивши до складу боєприпасів. Через значну пожежу та детонацію, губернатор області Ігор Руденя наказав частково евакуювати населення.
Теги за темою
Росія
Джерело матеріала
loader
loader