Росія обіцяє мільйони рублів за переїзд на окуповані території України — ЦНС
Росія обіцяє мільйони рублів за переїзд на окуповані території України — ЦНС

Росія обіцяє мільйони рублів за переїзд на окуповані території України — ЦНС

Росія оголосила про виплати своїм громадянам, які погодяться переїхати на тимчасово окуповані території України.

Росія платитиме гроші своїм громадянам, які переїдуть жити на тимчасово окуповані території України. Йдеться саме про захоплені частини Донецької, Луганської, Запорізької та Херсонської областей і півострів Крим.

Про це повідомляє Центр національного спротиву (ЦНС).

Зазначається, що відповідний указ, який передбачає такі "соцгарантії", видав російський диктатор Володимир Путін. Громадянами РФ обіцяють виплатити від 3 до 5 млн рублів. Проте є нюанс, необхідно привезти з собою й сім'ю.

"Виплати обіцяють насамперед тим "відкомандированим" спеціалістам, котрі привезуть із собою усю свою сім'ю", - йдеться у повідомленні.

Як пише ЦНС, найбільш затребуваними для окупаційних адміністрацій є працівники, які можуть облаштовувати рубежі або позиції та перевозити вантажі. Крім того, потрібні будівельники для "відновлення" об'єктів інфраструктури в окупованих українських містах, яку знищили російські війська.

Центр національного спротиву додав, що на тимчасово окупованих територіях ворог досі не може завершити формування окупаційних адміністрацій. Окупанти досі шукають зрадників для роботи в адміністраціях та інших фейкових структурах.

  • Колишній строковик ЗСУ в Запоріжжі став ворожим агентом: які завдання виконував
  • Звільнення Криму: на що розраховувати 2025 року та до чого тут відродження козацтва
  • Русифікація населення на окупованих територіях досягла критичної точки - ЦНС
Джерело матеріала
loader
loader