Українці зробили через "Дію" понад 800 тисяч пропозицій шлюбу
Українці зробили через "Дію" понад 800 тисяч пропозицій шлюбу

Українці зробили через "Дію" понад 800 тисяч пропозицій шлюбу

Через додаток "Дія" українці зробили 830 тисяч пропозицій руки та серця. На 106 тисяч із них відповіли "так". Про це повідомила заступник голови Департаменту розвитку електронних послуг Міністерства цифрової трансформації Валерія Ткач в ефірі всеукраїнського телемарафону.

– Статистика продовжує зростати, – зазначила чиновниця, уточнивши, що йдеться про унікальні пропозиції шлюбу.

Ткач не повідомила скільки було відмов, і нагадала, що відповідь на пропозицію необхідно дати протягом 14 днів. За її словами, станом на 20 вересня через Дію подали 3200 офіційних заяв на шлюб. З них - 251 пара вже одружилася.

  • 9 вересня в Україні запустили послугу онлайн-реєстрації шлюбу через мобільний додаток "Дія". Тут можна пройти повний цикл одруження – від подання заяви, шлюбу онлайн та до свідоцтва в додатку. Крім того, розробники пропонують креативний спосіб здивувати свою половинку - зробити пропозицію також можна в "Дії".
  • 10 вересня шеф-кухар Євген Клопотенко в соцмережах похвалився, що отримав пропозицію укласти шлюб у "Дія" від дівчини, на ім'я Софія. Кулінар опублікував у сториз Instagram скриншот повідомлення, де його попросили підтвердити зроблену пропозицію.
  • 12 вересня міністр цифрової трансформації Михайло Федоров підбив підсумки перших трьох днів роботи сервісу "Брак онлайн" у додатку "Дія". Тоді лише 11% потенційних молодят відповіли "так".
Джерело матеріала
loader