Маленька дочка Алека Болдвіна валялася біля ніг своєї матері на тротуарі
Маленька дочка Алека Болдвіна валялася біля ніг своєї матері на тротуарі

Маленька дочка Алека Болдвіна валялася біля ніг своєї матері на тротуарі

Поки дівчинка копошилася біля ніг матері, Гіларія терпляче чекала.

40-річна Гіларія, дружина 66-річного голлівудського актора Алека Болдвіна і мати його сімох дітей, потрапила в об'єктиви камер папараці на одній з вулиць Нью-Йорка зі своєю маленькою донькою Іларією. Жінка стояла на тротуарі, а дівчинка копошилася біля її ніг, перш ніж влягтися їй на шльопанці матері. Весь цей час місіс Болдвін спокійно спостерігала за поведінкою доньки, пише Daily Mail.

Мати і дочка прогулювалися біля свого будинку на Мангеттені. Коли перехожі бачили, що дворічна дівчинка з голими руками і ногами лежить на землі, то дуже дивувалися. Натомість багатодітна мати зберігала незворушність.

Очевидці зняли Хіларію та Іларію біля їхнього будинку на Мангеттені

На ній була біла коротка сукня, в'язана гачком і рожеві в'єтнамки, а на плечі висіла біла сумка. Іларія була одягнена в рожеве платтячко і капці з кролячими вушками.

За словами очевидців, Іларія швидко бігла попереду матері, перш ніж впасти на заляпаний жуйкою тротуар. Хіларія не стала піднімати дитину і чекала, поки та встане сама. Дружина актора раніше говорила, що "більша частина материнства — це очікування й усвідомлення того, що так багато всього перебуває поза вашим контролем".

Крім Іларії, подружжя виховує 11-річну Кармен, 9-річного Рафаеля, 7-річного Леонардо, 6-річного Ромео, 4-річного Едуардо і 3-річну Марію. Свої будні сім'я вирішила показати в реаліті-шоу The Baldwins.

Болдвіни знімають власне сімейне реаліті-шоу

У рекламному промо, опублікованому в Instagram, актор, який разом зі своєю дружиною часто скаржиться на вторгнення преси в їхнє життя, говорить на камеру:

"Ми запрошуємо вас у наш дім, щоб зазнати злетів і падінь; хорошого, поганого, дикого і божевільного. Дім — це місце, де ми любимо перебувати найбільше. Ми — Болдвіни, і ми збираємося на TLC! Хай допоможе вам усім Бог".

Стиль виховання Болдвінів часто піддавався нападкам. Так, Гіларію розкритикували за те, що вона дозволила своїй 11-річній доньці, яка не досягла підліткового віку, користуватися косметикою.

Раніше Фокус писав, що дружина Алека Болдвіна показала фото з усіма їхніми сімома дітьми.

Теги за темою
Діти
Джерело матеріала