"Людина, яка немає стопів": член команд Klavdia Petrivna розповів, яка співачка в реальному житті
"Людина, яка немає стопів": член команд Klavdia Petrivna розповів, яка співачка в реальному житті

"Людина, яка немає стопів": член команд Klavdia Petrivna розповів, яка співачка в реальному житті

Член команди співачки заявив, що сценічний образ і реальна Клавдія Петрівна — це кардинально різні особистості.

Співзасновник студії звукозапису Павло Стрілецький, який нині співпрацює зі співачкою Klavdia Petrivna розповів про їх співпрацю і те, яка в реальності співачка, яка ховається під образом. Подробиці він розповів в інтерв’ю Суспільне Рівне.

Так, Стрілецький розповів, що познайомився з Клавдією Петрівною у серпні 2023 року, відтоді почалася їх плідна співпраця та робота над майбутнім репертуаром артистки.

Як розповів Стрілецький, в житті Клавдія Петрівна, не така, як всі звикли її бачити.

"Вона дуже кумедна і нестандартна особистість. Ми її звикли бачити, як в шоу Тіни Кароль, в платті, капелюсі, така вся інтелігентна, спокійна. На живо, це дещо інша людина, яка немає стопів, немає психологічних зажимів і вона живе своє найкраще життя. За рахунок цього вона і створила себе як Клавдію Петрівну. Вона творить такі речі, які на голову інколи не налазять, але вона кайфує від цього процесу. У багатьох людях присутні ось ці травми дитинства, або якісь не пройдені уроки, які постійно нас тормозять у розвитку. Її нічого не тормозе. Не сказати, що вона уже готова особистість, сформована, вона теж проходить свій шлях становлення. Навіть в процесі спостерігання за нею впродовж року, ми бачимо ось цей зріст. В неї немає ось цих ключових тормозів, які зазвичай людину спонукають зупинитися, подивитися раціонально. Там раціональності інколи буває мало, але при цьому інтуїція дуже розвинена", — сказав Стрілецький.

Зауважимо, більше року Клавдія Петрівна вважалася найтаємничішою артисткою українського шоубізнесу. Тривалий час шанувальники могли лише здогадуватися, хто ховається під капелюхом артистки. Однак вже у серпні 2024 року артисткавідкрила своє обличчя і розсекретила, що вона 19-річна Соломія Опришко. Дівчина з Львівської області, яка вигадала своє сценічне ім'я інтерпретувавши образ з книги Володимира Винниченка "Записки Кирпатого Мефістофеля".

Нагадаємо, раніше ми писали, щоколеги по сцені висловилися про Klavdia Petrivna, яка розсекретила свою особистість.

Крім цього, Фокус писав, що у коледжі, де вчилася Соломія Опришко, відповіли на хейт в бік співачки.

Джерело матеріала
loader
loader