"Барселона" в меншості сенсаційно програла "Монако" на старті Ліги чемпіонів
"Барселона" в меншості сенсаційно програла "Монако" на старті Ліги чемпіонів

"Барселона" в меншості сенсаційно програла "Монако" на старті Ліги чемпіонів

Раннє вилучення Еріка Гарсії кардинально вплинуло на перебіг протистояння.

"Барселона" зазнала несподіваної поразки від "Монако" у виїзному матчі першого туру основної стадії Ліги чемпіонів сезону-2024/25. Поєдинок на стадіоні "Луї II" у Монако завершився з рахунком 2:1.

Уже на 11-й хвилині зустрічі каталонці залишилися в меншості – Ерік Гарсія отримав пряму червону картку та був вилучений з поля.

"Монегаски" скористалися чисельною перевагою на 16-й хвилині, коли рахунок у грі відкрив Магнес Акліуш.

Підопічні Гансі Фліка зрівняли рахунок на 28-й хвилині зусиллями 17-річного Ламіна Ямаля, який забив свій дебютний гол у Лізі чемпіонів.

Однак у другому таймі господарі поля зуміли дотиснути "блаугранас" і вирвати перемогу. На 71-й хвилині Джордж Іленікена завдав вирішального результативного удару.

Огляд матчу "Монако" – "Барселона"

У другому турі Ліги чемпіонів підопічні Аді Гюттера 2 жовтня на виїзді позмагаються із загребським "Динамо". Днем раніше "Барселона" прийме швейцарський "Янг Бойз".

В оновленому форматі Ліги чемпіонів кожна команда в основному раунді проведе по вісім поєдинків з різними суперниками (чотири вдома та чотири на виїзді). Всі учасники турніру отримали по 2 суперники з 4 різних кошиків.

Вісім найкращих команд основної стадії Ліги чемпіонів напряму потраплять до 1/8 фіналу. Клуби, які посядуть у загальній турнірній таблиці місця від 9-го до 24-го, проведуть спарені стикові матчі за вихід до 1/8 фіналу. Решта завершать виступи в єврокубках.

Ліга чемпіонів: "Бенфіка" з Трубіним перемогла у Сербії, "Арсенал" розділив очки з "Аталантою" (відео)

"Жирона" з Циганковим на останніх хвилинах поступилася ПСЖ в дебютному матчі Ліги чемпіонів (відео)

"Шахтар" з незабитим пенальті зіграв унічию проти "Болоньї" на старті Ліги чемпіонів (відео)

Джерело матеріала
loader
loader