Сили оборони стримують наступ російських окупантів: у Генштабі назвали найгарячіші напрямки
Сили оборони стримують наступ російських окупантів: у Генштабі назвали найгарячіші напрямки

Сили оборони стримують наступ російських окупантів: у Генштабі назвали найгарячіші напрямки

18 вересня в Україні кількість бойових зіткнень (станом на 16:00) зросла до 103. Сили оборони стримують російський наступ, який особливо активний на ділянках біля Курахового й Покровська.

Генеральний штаб Збройних сил України поділився новим зведенням увечері в середу (938-а доба повномасштабного вторгнення). У відомстві запевнили, що наші воїни вживають усі необхідні заходи для недопущення поступу противника в глиб української території.

"Терористи продовжують руйнувати українські міста та села ракетними, авіаційними й артилерійськими ударами", – повідомила пресслужба.

За неповну добу середи від вогню артилерії та мінометів ЗС РФ на Харківщині Чернігівщині й Сумщині постраждали громади населених пунктів Миколаївка, Велика Писарівка, Бояро-Лежачі, Тимофіївка, Малушине, Угроїди, Павлівка, Тимоновичі та Чайкіне. Авіація аргесора вдарила КАБами по районах Графського, Бондарівщини, Малушиного, Соснівки, Іскрівщини, Ободів, Костянтинівки.

Лінія фронту

На Харківському напрямку противник за підтримки авіації влаштував штурми у районі Вовчанська.

На Куп'янському напрямку росіяни дев'ять разів атакували Сили оборони у районах Сіньківки, Кругляківки, Стельмахівки. Два бойові зіткнення на 16:00 ще тривали. Українські воїни стійко тримають оборону й завдають ворогу втрат.

На Лиманському напрямку загарбницька армія здійснила сім атак поблизу Дружелюбівки, Чернещини, Невського, Макіївки. Сім боєзіткнень завершилися, ще два залишались активними. 

Війська окупантів продовжують шукати слабкі місця в нашій обороні поблизу Верхньокам’янського на Сіверському напрямку. Один штурм українські воїни відбили, ще один тривав. 

Фронт у межах Харківської – Луганської областей.
Бої на Донеччині
Карта боїв у Запорізькій області
Лінія бойового зіткнення на Херсонщині

Доповнюється...

Джерело матеріала
loader
loader