Як смачно приготувати мʼясо з картоплею: рецепт від переможниці "Мастер Шеф" Глінської
Як смачно приготувати мʼясо з картоплею: рецепт від переможниці "Мастер Шеф" Глінської

Як смачно приготувати мʼясо з картоплею: рецепт від переможниці "Мастер Шеф" Глінської

Переможниця та екс-суддя кулінарного шоу "Мастер Шеф" Єлизавета Глінська розповіла, як приготувати неймовірно смачне та соковите запечене мʼясо з картоплею.

"А результат дійсно вражає! Ви можете готувати цю страву як на кожен день, так і для святкового столу", – радить "Мастер Шеф" Єлизавета Глінська.

Мʼясо для цього рецепту можна використовувати різне, але цього разу "Мастер Шеф" Єлизавета Глінська вирішила приготувати ніжку ягняти. Головне – це правильно замаринувати мʼясо. Для маринаду кулінар бере:

  • кетчуп барбекю або соус барбекю - 80 г
  • олія - 20 г
  • сіль - 1 ч.л. (або за смаком)
  • сухий часник - 1 ч.л.
  • паприка суха мелена - 1 ч.л.

Крім того, "Мастер Шеф" Єлизавета Глінська використала такі інгредієнти:

  • картопля - за бажанням
  • гострий перець - кілька стручків
  • часник - 2 голівки
  • сіль - за смаком
  • олія

З ніжки ягняти "Мастер Шеф" Єлизавета Глінська видаляє зайвий жир. Для маринаду змішуємо соус барбекю з олією, сіллю, сухим часником і паприкою. З усіх боків змащуємо мʼясо маринадом і відправляємо його на ніч у холодильник.

Замариноване мʼясо викладаємо на металеве деко, застелене пергаментом. Поруч викладаємо картоплю – "Мастер Шеф" Єлизавета Глінська робить на ній тоненькі надрізи, підсолює та змащує олією.

Також викладаємо поруч кілька стручків гострого перцю, дві голівки часнику зі зрізаними верхівками і відправляємо в розігріту духовку запікатися до готовності.

Останні новини України:

Фантастичні тоненькі млинці з картопляного тіста: "Мастер Шеф" Глінська дала простий рецепт.

Теги за темою
Україна
Джерело матеріала
loader
loader