Багато людей зберігають банани в холодильнику або на підвіконні, але, як зазначає Ukr.Media, це не найкращі місця для бананів.
Це пов'язано з тим, що банани швидко в'януть і псуються. Це також впливає на смак, тобто замість соковитих, солодких фруктів ви отримуєте гнилі, м'які банани.
Тож де найкраще зберігати банани, щоб продовжити їхню свіжість? Давайте розглянемо це докладніше.
Корисні поради. Найкраще місце для зберігання бананів - на кухонному столі. Однак тут є важливі умови. У приміщенні повинна бути кімнатна температура. Крім того, на банани не повинні потрапляти прямі сонячні промені.
Для кращого зберігання в приміщенні необхідно підтримувати достатню вологість. Простий спосіб підвищити вологість - розвісити над батареями вологі рушники.
Чому банани не можна зберігати в холодильнику? У холодильнику банани замерзають, втрачають свій насичений смак і стають менш смачними.
Однак на спеці та сонці банани дозрівають дуже швидко і можуть навіть перезріти. Тому вони також не підходять для зберігання на підвіконні під прямими сонячними променями.
Як правильно зберігати оливкову олію, щоб вона не зіпсувалася- більш детально на Знай.ua.
Раніше ми повідомляли, рецепт неймовірно смачних бананових цукерок, котрі точно піднімуть вам настрій.